Το «σύστριγγλο» που λαμβάνει χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Το κόμμα έχει διασπαστεί σε στρατόπεδα και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Η ίδια εικόνα εντοπίζεται και στους υποστηρικτές των στρατοπέδων στα social media όπου κυριαρχεί η ανθρωποφαγία.

Τελευταίο θύμα ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος, μέλος του επικοινωνιακού team του προέδρου Στέφανου, ο οποίος κατηγορείται από trolls της Κουμουνδούρου ότι «διετέλεσε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αιγίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα με τον Νίκο Νικολόπουλο το 2019». Ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος απάντησε γενικόλογα με ένα θρεντ στο Χ ότι «πιστοποιητικά φρονημάτων αναζητούσε μόνο η Δεξιά. Οικογενειακή ευθύνη απέδιδαν μόνο οι ναζί. Αυτήν την Αριστερά γνώρισα και σε αυτήν εντάχθηκα». Επισήμανε δε ότι εντάχθηκε αρχικά στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα «πρώτα ως μέλος, στη συνέχεια ως εργαζόμενος στα ΕΠΙΣΗΜΑ κοινωνικά δίκτυα του Αλέξη Τσίπρα (αναρτήσεις, καλύψεις ομιλιών, περιοδειών κ.λπ.). Του ανθρώπου που προσπάθησε μέσω της διακυβέρνησής του να δημιουργήσει νέες γενιές αριστερών» και ακολούθως παρέμεινε στην ίδια θέση και επί προεδρίας Στέφανου Κασσελάκη.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του καθιστά σαφές ότι «όποιος επιχειρεί να με εμπλέξει σε σενάρια με λογαριασμούς τρολ, να το κάνει με ονοματεπώνυμο ώστε να ακολουθήσω τη δικαστική οδό. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με κάνει λάφυρο στα εσωκομματικά αντιπολιτευτικά του σχέδια».

Πάντως, για τα πρακτικά να σημειώσω ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος χρημάτισε όντως πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αιγίου το 2012 και ακολούθως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Νίκου Νικολόπουλου για τον Δήμο Πατρέων το 2019. Ωστόσο, κακώς ο ίδιος θεωρεί ότι αυτές οι ιδιότητες αποτελούν μομφή στο πρόσωπό του και απειλεί με μηνύσεις. Το αντίθετο. Αλλωστε και ο πρόεδρος τον οποίο υπηρετεί, τη Δεξιά εκθείαζε σε εκτεταμένη αρθρογραφία του.