Αποκλειστικά για την περίοδο μέχρι τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάστηκαν από τον Στέφανο Κασσελάκη τα γραφεία των 1.500 τ.μ. στον Ταύρο, σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του, Ευγενία Κουντούρη. Από εκεί ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος θα οργανώνει την προεκλογική του εκστρατεία κι επειδή είναι και αριστερός θέλει καλές συνθήκες εργασίας για τους εθελοντές που θα τον στηρίξουν.

Τα γραφεία, σύμφωνα με την Ευγενία Κουντούρη, δεν θα χρησιμοποιηθούν μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η σύμβαση λήγει στις 2 Δεκεμβρίου. «6 Δεκέμβρη το έχουν δώσει αλλού, δεν υπάρχει σκοπός χρήσης μετά τις εκλογές», είπε. «Με την ιστοσελίδα odikosmassyriza.gr έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές πάνω από 4.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, οπότε θα χρειαστούμε χώρο για τους ανθρώπους που θα δουλέψουν όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε η Ευγενία Κουντούρη. Επανέλαβε δε ότι η σύμβαση πήγε μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου γιατί την 1η του μήνα είναι ο δεύτερος γύρος, προσθέτοντας: «Αν χρειαστεί, γιατί ευελπιστούμε πως θα βγει από την πρώτη και δεν θα χρειαστεί δεύτερη».

Κληθείσα να σχολιάσει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εργάζεται παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι για αυτόν, η εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του δήλωσε ότι «δουλεύει για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν νομίζω ότι ο κάθε υποψήφιος κάνει παράλληλη διαδικασία, ο Στέφανος Κασσελάκης για τον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει».

Τέλος, σχετικά με το μπλόκο της Κεντρικής Επιτροπής στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη είπε ότι «το συνέδριο είναι αρμόδιο να αποφασίσει για τις υποψηφιότητες, η Κεντρική Επιτροπή απλώς γνωμοδοτεί».