Στα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο, από όπου θα οργανώσει τον αγώνα του για να ξαναπάρει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα υποδεχτεί αύριο Τετάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης τους εθελοντές με τον οποίους θα πορευτεί το διάστημα μέχρι τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, στο γνωστό φόντο με το μαύρο και μοβ χρώμα, τα «εγκαίνια» του χώρου που θα στεγάσει τους εθελοντές της υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στις έξι το απόγευμα.

«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» γράφει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αφίσα στην οποία επαλαναμβάνεται το σύνθημα «είμαι εδώ».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Νωρίτερα η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, Ευγενία Κουντούρη, είπε στον ΑΝΤ1 ότι τα γραφεία νοικιάστηκαν αποκλειστικά για την περίοδο μέχρι τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, τα γραφεία δεν θα χρησιμοποιηθούν μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η σύμβαση λήγει στις 2 Δεκεμβρίου. «6 Δεκέμβρη το έχουν δώσει αλλού, δεν υπάρχει σκοπός χρήσης μετά τις εκλογές», είπε. «Με την ιστοσελίδα odikosmassyriza.gr έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές πάνω από 4.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, οπότε θα χρειαστούμε χώρο για τους ανθρώπους που θα δουλέψουν όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε η Ευγενία Κουντούρη. Επανέλαβε δε ότι η σύμβαση πήγε μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου γιατί την 1η του μήνα είναι ο δεύτερος γύρος, προσθέτοντας: «Αν χρειαστεί, γιατί ευελπιστούμε πως θα βγει από την πρώτη και δεν θα χρειαστεί δεύτερη».