Ξεκίνησε από ανοιχτή ομιλία στους… οπαδούς στην Αθήνα. Με τα πολλά και αφού τον τρόλαρε μέχρι και ο δήμαρχος Αθηναίων, ζητώντας το αίτημα να μην υπογράφεται με τίτλο που δεν φέρει –δηλαδή πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ– ο ΣτέφανοςΚασσελάκης και η παρέα του κατέληξαν στο να καλέσουν οπαδούς και εθελοντές στα γραφεία που νοίκιασε στην περιοχή του κέντρου για ένα «του νόου ασμπέτε» που έλεγε και ο Χρόνης Ξαρχάκος στην παλιά καλή ελληνική ταινία.

Το κάλεσμα μέσω Διαδικτύου για την Τετάρτη το απόγευμα και έχει τίτλο: «Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» Όλα μαζί δηλαδή προκειμένου να κάνει την αρχή με αυτούς που γράφονται εθελοντές και με αυτούς που εμφανίζονται ως οπαδοί του. Με τον… λαό του δηλαδή σε μια προσπάθεια να δείξει ότι έχει… ρεύμα.

Τα γραφεία που νοίκιασε, μεγάλα. Χωρούν κόσμο, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της Κουμουνδούρου να υποστηρίζουν πως πρόκειται για γραφεία στα οποία θα στεγάσει το νέο κόμμα που θα φτιάξει αφού δεν θα κατέβει ως υποψήφιος για τις εσωκομματικές εκλογές, και την πλευρά του τέως προέδρου να υποστηρίζει πως τα γραφεία έχουν νοικιαστεί για
να στεγάσουν την προεκλογική του εκστρατεία.

Το θέμα παίρνει και άλλη διάσταση αφού η Κουμουνδούρου δείχνει αποφασισμένη να διαγράψει από μέλος όποιον βρεθεί ως εθελοντής μέσω της πλατφόρμας στο Διαδίκτυο του Στέφανου Κασσελάκη. Να μειώσει δηλαδή ακόμη και τα μέλη της προκειμένου να μην υπαναχωρήσει στο θέμα της υποψηφιότητας του τέως προέδρου του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθούμε να μην πλήττουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ αν και πλέον δείχνει να έχει καταλήξει σε ένα… ευχάριστο παραπολιτικό διάλειμμα.