Ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος εκθέτει και αποδομεί τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος του έθεσε το ερώτημα «Ποιος είναι ο μισθός που λαμβάνει ο πρόεδρος;»

Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζει «Την πρώτη μέρα 25 του μήνα Σεπτέμβρη του 2023 ημέρα Δευτέρα πρωί, ανέβηκα στο γραφείο που είχαμε συνεννοηθεί να κάνω μία πρώτη ενημέρωση στον κύριο Κασσελάκη. Ξέρετε ποιά ήτανε η πρώτη ερώτηση την οποία μου έκανε; Και το αναφέρω τώρα πρώτον γιατί γράφτηκε, δεύτερον δεν ήμασταν οι δυο μας, αλλά τουλάχιστον άλλα δύο πρόσωπα παρόντα και δεν έχει βγει αυτό από εμένα αυτό προς τον τύπο. Με ρώτησε ποιος είναι ο μισθός ο οποίος λαμβάνει ο πρόεδρος. Και του έκανε τεράστια εντύπωση ότι ο πρόεδρος δεν πληρώνεται. Διότι οι προηγούμενοι ήταν και βουλευτές και αντίθετα έδιναν μεγάλο μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης. Για να μην πω για το τι έδινε όλα αυτά τα χρόνια, ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας.

Όταν λοιπόν ξεκινάει κάποιος την καριέρα του, ρωτώντας το πρώτο πράγμα τον υπεύθυνο οικονομικό διευθυντή και μετά από ένα τέτοιο καταστροφικό αποτέλεσμα «τί λεφτά θα παίρνω;» και «είναι δυνατόν να μην προβλέπεται αμοιβή για τον πρόεδρο; Αυτό θα πρέπει να το λύσουμε, Θύμιο». Αυτή ήταν η τοποθέτησή του. Έμεινα ενέος».

Δείτε το βίντεο