Σε συνέχεια της χθεσινής της δήλωσης περί της διάσπασης, τοποθετήθηκε εκ νέου σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη, κατά των «διαλυτικών» στοιχείων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν έλλειψε η κριτική της προς τον Στέφανο Κασσελάκη. Καλεσμένη σε πάνελ του ANT1 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, μαζί με τον Θάνο Πλεύρη από τη Νέα Δημοκρατία και τη Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ. 

Κληθείσα να τοποθετηθεί υπέρ ενός εκ των υποψηφίων στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε σκωπτικά ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε ομάδες», ενώ για το βίντεο του κ. Κασσελάκη στη Μακρόνησο, σχολίασε ότι «δεν ήταν μια καλή επιλογή», κάνοντας εμφανέστατη τη δυσαρέσκειά της. Σημειώνεται ότι «εξερράγη» η Λιάνα Κανέλλη για το εν λόγω βίντεο, σχολιάζοντας «σαν φωτοβολταϊκό σε τρύπια στέγη ήτανε», ενώ ο Θάνος Πλεύρης κατέδειξε το γελοίο του όλου θέματος, αφού συμμετείχε ο απόστρατος Ναύαρχος Αποστολάκης και πρώην Αρχηγός του Στρατού, για να στηρίξει την υποψηφιότητα Προέδρου που θέλει να καταργήσει τη στρατιωτική θητεία. 

Ο επίμαχος διάλογος

Μαρία Αναστασοπούλου: «Το βίντεο το είδατε, που ήταν και ο κύριος Αποστολάκης; Πώς σας φάνηκε; Ενδιαφέρον;»

Όλγα Γεροβασίλη: «Θα έλεγα ότι δεν ήταν μια καλή επιλογή»

Λιάνα Κανέλλη: «Σαν φωτοβολταϊκό σε τρύπια στέγη ήτανε»

Θάνος Πλεύρης: «Θα μείνει στην ιστορία το εξής: συμμετέχει σε ένα βίντεο ο πρώην Αρχηγός του Στρατού, σε έναν υποψήφιο Πρόεδρο που ζητά την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας»