Φουντώνει κι άλλο ο «εμφύλιος» στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο γνωστός συνθέτης Νίκος Μωραΐτης, βάλλει ευθέως κατά των «σκιωδών ιδιοκτητών» του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άρθρο το οποίο δημοσιεύθηκε στο φιλικά προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ «Documento», ο κ. Μωραΐτης καταγγέλλει τους «σκιώδεις ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίοι πρώτα υπονόμευσαν, όπως υποστηρίζει, τον Αλέξη Τσίπρα, τον εξώθησαν σε παραίτηση και σπεύδουν τώρα να διασφαλίσουν την εκλογή του (ή της) υποψηφίου της αρεσκείας τους, για πρόεδρο του κόμματος.

Εντύπωση προκαλεί ότι προς αυτόν τον σκοπό -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία Μωραΐτη- οι «σκιώδεις ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ» πήραν το αρχείο των μελών του κόμματος και «τηλεφωνούν προωθώντας πιεστικά συγκεκριμένη υποψηφιότητα», ενώ ταυτοχρόνως «διαβάλλουν τους άλλους υποψηφίους».

Αν μη τι άλλο, το «fair play» είναι παντελώς άγνωστο στην Κουμουνδούρου, ενώ είναι βέβαιο ότι ο «εμφύλιος» θα ενταθεί, αφού μας χωρίζουν μόλις τέσσερις ημέρες από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Το επίμαχο σημείο του άρθρου

Οι ιδιοκτήτες, λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί σε όλους.
Είναι όσοι ετοίμαζαν από καιρό την ανέλιξή τους στην ηγεσία υπονομεύοντας τον αρχηγό τους – όπως αποκάλυψε εκτός των άλλων σε συνέντευξή του και ο
«τσιπρικός» Χρήστος Σπίρτζης.

Ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι όσοι έχουν στα χέρια τους τον μηχανισμό του κόμματος και τον κινητοποιούν μαζεύοντας υπογραφές κατά το δοκούν, ποτέ όμως όταν ένα στέλεχος πει «UFO» όσους προτίθενται να ψηφίσουν άλλο στέλεχος για πρόεδρο ή όταν ο «αγκαλίτσας» δημοσιογράφος της διαπλοκής αποκαλεί «Barbie του ΣΥΡΙΖΑ» τον συνυποψήφιό τους.

Ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνοι που βρήκαν θαλπωρή και αγκαλιά σε όλο εκείνο το χυδαίο μιντιακό σύστημα που έβριζε επί 10 χρόνια τον Πρόεδρο και -υποτίθεται- φίλο τους, και τώρα επιτίθενται εν εξάλλω στον συνυποψήφιό τους.

Ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που πήραν -με ποιο δικαίωμα, αλήθεια;- τα αρχεία των μελών και τηλεφωνούν προωθώντας πιεστικά συγκεκριμένη υποψηφιότητα και διαβάλλοντας τους άλλους υποψηφίους.

Ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι όσοι, με το που έφυγε ο Τσίπρας, κάθησαν στην καρέκλα του, έβαλαν τα πόδια στο τραπέζι, πήραν μια βαθιά ανάσα, είπαν «επιτέλους!» και ονειρεύτηκαν την εξουσία τους.

Κι ύστερα εμφανίστηκε ο Κασσελάκης κι έπεσαν φαρδιοί πλατιοί στο πάτωμα.