Δεν έχει τέλος το εσωκομματικό δράμα στον ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη να έχουν κηρύξει έναν ανελέητο εμφύλιο μεταξύ τους. Αυτήν τη φορά η Έλενα Ακρίτα και η Ελένη Αυλωνίτου έκαναν επίθεση στον Νάσο Ηλιόπουλο για όσα είπε ο τελευταίος στην συνεδρίαση των 6+6, κατά την οποία η ομάδα της Αχτσιόγλου αποφασίζει την αποχώρησή της από το κόμμα.


Σε αυτήν την πανελλαδική συνεδρίαση με εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ άλλων συμμετέχουν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη. Συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής ανέφερε ότι το κόμμα μοιάζει με βούρκο και του είναι αδύνατον να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ υπό αυτές τις συνθήκες, ζητώντας από τα υπόλοιπα στελέχη η αποχώρηση να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.


Οι δύο βουλευτές που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, Έλενα Ακρίτα και Ελένη Αυλωνίτου, δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν όσα είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος και να του επιτεθούν προσωπικά, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της διάσπασης. Η βουλευτής Eπικρατείας του κόμματος οργισμένη του ευχήθηκε να φύγει από το κόμμα ενώ δήλωσε τη θλίψη της που είναι βουτηγμένη στο βούρκο, όπως αποκάλεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος τοn ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μεριά της η Ελένη Αυλωνίτου επιτέθηκε τόσο προσωπικά στον Νάσο Ηλιόπουλο όσο και συνολικά στα στελέχη που συζητούν την αποχώρησή τους, αναφέροντας ότι όσοι στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη είναι με τον λαό ενώ όσοι είναι αντίθετοι είναι κολλημένοι με την καρέκλα. Στο ίδιο κλίμα και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος κατηγόρησε την ομάδα Αχτσιόγλου για χυδαιότητα.


Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι χθές στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αγαπημένα στελέχη και ξαφνικά σήμερα ανακάλυψαν ότι υφίσταται βούρκος στο κόμμα και εύχεται ο ένας την αποχώρηση του άλλου. Φυσικά το κλίμα για την ομάδα της Αχτσιόγλου στην Κουμουνδούρου είναι ιδιαίτερα βαρύ και είναι θέμα χρόνου το οριστικό διαζύγιο με τον Στέφανο Κασσελάκη. Άλλωστε μόνο τυχαία δεν ήταν η χθεσινή επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Σία Αναγνωστοπούλου, λίγες ώρες πριν η ομάδα των 6+6 συνεδριάσουν για το πολιτικό τους μέλλον. Η συνέχεια της διάσπασης επί της οθόνης.

Οι αναρτήσεις των δύο βουλευτών:


/p>