Δεν έχουν τέλος τα συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά ο άτυπος υπαρχηγός του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, επέλεξε να επιτεθεί στη Σία Αναγνωστοπούλου για όσα είπε σχετικά με την πιθανή αποχώρησή της από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Πριν από λίγες ημέρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική της συνέντευξη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το κόμμα το επόμενο χρονικό διάστημα, επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εμπρηστικές του ενέργειες που οδηγούν στη διάσπαση αλλά και στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι είναι επίσης υπεύθυνος για τις αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών του κόμματος. Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, η βουλευτής τον κατηγόρησε για εκτόξευση απειλών κατά των συντρόφων του εντός ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο ίδιος είναι η αιτία που σημαντικά στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης στο κόμμα. Τέλος, κατέληξε ότι το ύφος μαγκιάς του Παύλου Πολάκη και μάλιστα από επιτελική θέση ευθύνης δεν είναι ό,τι καλύτερο στις στιγμές κρίσης.


Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως κρατούσε την οργή του κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου και σήμερα δημοσίευσε ένα κείμενο στο Facebook, με το οποίο απαντά στη βουλευτή. Ο Παύλος Πολάκης αναρωτιέται πώς γίνεται να μην κάνει για επιτελικές θέσεις, όπως υποστήριξε η βουλευτής, καθώς ισχυρίζεται ότι μετά από παρέμβασή του στον τότε υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, κατάφερε να χορηγηθεί στη Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της μία αντιική θεραπεία για την COVID-19. Τέλος, ολοκληρώνει την επίθεσή του γράφοντας χαρακτηριστικά: «​​​​​​Αιδώς Αργείοι». 


Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: