Έντονη ήταν η αντίδραση της Ματίνας Παγώνη στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην οποία αποκάλυπτε το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στη Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της όταν νόσησαν το 2022 με κορωνοϊό.

«Ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά», είπε συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ την ανάρτηση Πολάκη, η οποία «ήρθε» μετά από κριτική της Σίας Αναγνωστοπούλου στο πρόσωπό του.

«Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε», τόνισε. «Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς», συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε δε ότι έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η εικόνα «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης». «Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο Παύλος Πολάκης είναι επίσης υπεύθυνος για τις αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών του κόμματος, με τον ίδιον να προχωρά σε ανάρτηση στην οποία ισχυρίζεται ότι μετά από παρέμβασή του στον τότε υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, κατάφερε να χορηγηθεί στη Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της μία αντιική θεραπεία για την COVID-19.