Μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου, κατά την οποία αποκάλυψε ακόμη και στοιχεία του ιατρικού της φακέλου, η κυρίαρχη διαρροή από την Κουμουνδούρου ήταν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον ίδιο, αλλά και με τη θιγόμενη, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Βεβαίως, η ζημιά είχε γίνει, αφού ο Πολάκης ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική. Ετσι όμως όπως εξελίσσονται τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ και η επικοινωνία θέλει πολλή προσοχή.

Οι άνθρωποι της «προεδρικής φρουράς» θα έπρεπε να σκεφτούν για ποια πολιτική περίπτωση μιλάμε πριν ανακοινώσουν τα περί πυροσβεστικού τηλεφωνήματος του Κασσελάκη.

Κι αυτό διότι αυτή η διαρροή θα είχε νόημα μόνο εάν ο Πολάκης αναθεωρούσε τις χυδαιότητες που έγραψε ή αν ζητούσε συγγνώμη από τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Από την ώρα που δεν το έκανε, έχει μείνει σε όλη τη δημοσιογραφική πιάτσα η εντύπωση ότι ο Πολάκης είναι ανεξέλεγκτος και δεν υπολογίζει ούτε τον πρόεδρό του.

Η απάντηση του Πολάκη που δημοσιοποίησε ιατρικά προσωπικά δεδομένα ενόχλησε ακόμα και κύκλους υποστηρικτών του Κασσελάκη, όπως η Ολγα Γεροβασίλη και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος πάλι διανύει νέα περίοδο «αφωνίας».

Αλλες πληροφορίες μιλούν για τηλεφωνήματα που έγιναν στον Μανώλη Καπνισάκη σχετικά με την στάση Πολάκη και με την πεποίθηση –αυτοί που τηλεφώνησαν– ότι έτσι δίνουν αναίτια «πατήματα» στην απέναντι πλευρά.

Ενας από αυτούς μετέφερε την άποψη ότι ο Πολάκης διαλύει κάθε γέφυρα με πρόσωπα, φορείς και πολιτικά κόμματα. Είπε μάλιστα ότι «δεν γίνεται να υπάρχει κανάλι των “Ομπρελάδων” με το ΠΑΣΟΚ και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίζεται λόγω Πολάκη σαν τη Βόρεια Κορέα».