Με τη γνωστή αλαζωνική του ειρωνεία και το ψευτομάγκικο ύφος του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έρχεται με νέα ανάρτησή του να συνεχίσει την κόντρα που άνοιξε ο ίδιος πριν λίγες με τον πρώην υπουργό Υγείας και νυν αναπληρωτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Θάνο Πλεύρη.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Παύλος Πολάκης, σε μία προσπάθεια να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα και μακριά από την κατάσταση που επικρατεί στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε να απαντήσει, μέσα από μία ανάρτηση, σε ένα σχόλιο που του έκανε η, επίσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, αποκαλύπτοντας -αν και γιατρός- προσωπικά στοιχεία του ιατρικού ιστορικού της Αναγνωστοπούλου και του συζύγου της και επιτιθέμενος στον Θάνο Πλεύρη. 

Ο τελευταίος με τη σειρά του απάντησε σε αυτήν την ανάρτηση, καθώς αναφερόταν το όνομά του και κατηγορείτο για κάτι πολύ σοβαρό, χαρακτηρίζοντάς την «χυδαία». Ο Πολάκης στη «χυδαία» ανάρτησή του άφηνε αιχμές ότι η Σία Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγός της έλαβαν θεραπεία για τον κορονοϊό, ύστερα από δική του παρέμβαση. Ο Πλεύρης, από μεριάς του, απάντησε, ξεκαθαρίζοντας ότι ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία που ακολουθούν όλοι οι πολίτες. 

Ο «βαρκάρης του Αχέροντα» και η Ματίνα Παγώνη

Τώρα, ο Πολάκης που δεν μπορεί να μην πει την τελευταία λέξη επιτέθηκε στον, όπως τον αποκαλεί, Θανασάκη τον Πλεύρη: «Βγήκε και ο "βαρκάρης του Αχέροντα" των 20.000 νεκρών επί θητείας του, ο Θανασάκης ο Πλεύρης για να κερδίσει πέντε λεπτά δημοσιότητας να μου επιτεθεί και αυτό το καημένο μετά τον "αδιευκρίνιστο λαδέμπορα" χθες για το θέμα με τη Σία Αναγνωστοπούλου!!».

Στη συνέχεια, ο Πολάκης συνεχίζει την επίθεση -με την παράθεση δημοσιευμάτων ως επιπλέον όπλα-τεκμήρια- κατά του Πλεύρη, σε μία προσπάθεια να τα «μαζέψει», και εστιάζει, παράλληλα, στις ιατρικές του γνώσεις για να δικαιολογήσει (;) το λάθος της δημοσιοποίησης ιατρικού ιστορικού που επαναλαμβάνει να κάνει: «Άκου λοιπόν Θανάση Πλεύρη που πετάχτηκες σαν το κοκοράκι (φωτο 1) τώρα που σε έχει πετάξει σε ένα έδρανο ο Μητσοτάκης και θέλησες να προσελκύσεις την προσοχή: 1) Σιγά μη σε έπαιρνα και τηλέφωνο!!Και να σε έπαιρνα και να σου εξηγούσα, θα καταλάβαινες;; Με τι γνώσεις; Απλά σε εκραξα και εσένα και τη Γκάγκα και την επιτροπή (φωτο 2-3) και σε λιγη ώρα αλλάξατε την απόφαση και χορηγήσατε τα αντιικά φάρμακα τόσο στον σύζυγο της Σίας Αναγνωστοπούλου που τον είχατε απορρίψει και στην ίδια που δυο μέρες δεν απαντούσατε! (φωτο 4) 2) Μετά από αυτήν την υπόθεση τρέξατε λαχανιασμένοι να αλλάξετε τις ενδείξεις χορήγησης των αντιικών φαρμάκων, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ με άλλη μου ανάρτηση που σας κατήγγειλα πως με αυτές τις ενδείξεις που εντελώς αντιεπιστημονικά βάλατε θα έμεναν οι μισοί και παραπάνω ασθενείς που τα είχαν ανάγκη χωρίς πρόσβαση σε αυτά !!! (φωτο 5-6-7, ανάρτηση 26/3/2022)».

Στο τέλος, ο Παύλος Πολάκης, χωρίς να αποβάλλει τη συμπεριφορά του νταή, αναφέρθηκε σε υποτιμητικό ύφος και στη Ματίνα Παγώνη, στην οποία «δεν θα απαντήσει», όπως είπε: «Κατάλαβες Θανασάκη;; Πίσω στο έδρανο σου τώρα και χαμηλά το κεφάλι! Υγ. Στην κυρία Ματίνα Παγώνη της ΕΙΝΑΠ δεν θα απαντήσω. Έχει ξεφύγει από την υπερέκθεση στην τηλεόραση και δεν καταλαβαίνει ούτε τι διαβάζει, ούτε τι έχει γίνει, ούτε τι λέει. Πιστεύω αυτή η ανάρτηση να την βοηθήσει!».