Οι χαρές και τα γλέντια του Παύλου Πολάκη για την αποχώρηση της Ομπρέλας δεν κρύφτηκαν. Άλλωστε τα δημοσιοποίησε ο ίδιος διά του διαδικτύου. Όμως δεν μπορεί χωρίς να… απειλεί ειδικά τον Ευκλείδη Τσακαλώτου γράφοντας πως τώρα «θα βγουν πολλά στην επιφάνεια»…

Ο αποκαλούμενος και άτυπος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, μέντορας του Στέφανου Κασσελάκη –σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος- ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε λίγο μετά τη… διαγραφή από την ΚΟ των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πέττης Πέρκα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook:

«Όταν καποιοι το λέγανε από χρόνια αλλα και στις προεκλογικές ομιλίες πως το «μαξιλάρι» θα μπορούσε και έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ήμασταν εκτός γραμμης!!
-Όταν καποιοι έβγαζαν στη φόρα το Στουρνάρα και τη σύζυγο του για τη Νοβαρτις και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε οπως όφειλε η Τραπεζα της Ελλαδας,ο Τσακαλωτος τον ξαναπροτεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας!
Τωρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθησει ο ινδουισμος … )»

Αφορμή τα όσα είπε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νίκος Σκορίνης ο οποίος κατηγόρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιάννη Δραγασάκη πως συναίνεσαν στην δεύτερη θητεία του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα (άλλο αγαπημένο θέμα του Παύλου Πολάκη), αλλά και για το μαξιλάρι των 37 δις. Ευρώ που θα μπορούσε να είναι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, 17 δις. Ευρώ.

Ουσιαστικά ο Νίκος Σκορίνης που είχε τοποθετηθεί στο συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ και η θητεία του έλξη το 2021 είπε οσα υποστηρίζει ο Παύλος Πολάκης στις επιθέσεις του κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Λες και ο πρώην τσάρος της οικονομίας έπαιρνε μόνος του αποφάσεις χωρίς έγκριση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: