Με μια «πολεμική» ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στον Στέφανο Κασσελάκη απέναντι στους πιθανούς υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων χθες πρώτη μέρα του 4ου συνεδρίου του κόμματος, που σημαδεύτηκε από την ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και την ανακοίνωση του προέδρου για προσφυγή σε τετραπλή κάλπη.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, συνεχείς είναι οι συσκέψεις για το ποιος θα αντιπαρατεθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, για να προβλέψει: «Ο σημερινός πρόεδρος θα τους πάρει τα σώβρακα». Ο ίδιος κάνει λόγο και για άλλες εκπλήξεις από τον πρόεδρο, πιθανότατα και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Η ανάρτηση Αντώναρου

Ο @skasselakis σήκωσε το γάντι κι ειπε "βρείτε μου αντίπαλο" και πάμε στις κάλπες.

Όχι γιατί του το "υπέδειξε" ο Τσίπρας με την δήλωσή του.

Οι δικές μου πληροφορίες έλεγαν από χθες οτι είχε πάρει απόφαση να κάνει τη λεγόμενη φυγή προς τα μπρος φέρνοντας προ τετελεσμενων τους ναπολεοντισκους, τους κουμανταδόρους, τους αμφισβητίες εντός των τειχών. Το είχα πει άλλωστε σε πρωινή ραδιοφωνική μου συνέντευξη πολλές ώρες πριν τη δήλωση Τσίπρα.

Μέχρι να στηθούν οι νέες κάλπες -αυτή την εκτίμηση κάνω- θα πρέπει να περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις από τον Κασσελάκη. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Οι απέναντι αιφνιδιάστηκαν. Συσκέπτονται και τηλεφωνιούνται διαρκώς τις τελευταίες τρεις ώρες. Δεν θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους. Δεν θα μπορέσουν να βρουν αντίπαλο υποψήφιο κοινής αποδοχής. Τα εγώ κάποιων είναι μεγαλύτερα από τα μυαλά που κουβαλάνε.

Η πρόβλεψη μου: Ο σημερινός πρόεδρος θα τους πάρει τα σώβρακα. Όπως έστρωσαν έτσι ας κοιμηθούν τώρα.

Τους βρήκε απροετοίμαστους.

Σε έτερη ανάρτησή του, προχωρά σε προσωπικό γκάλοπ, δείχνοντας και τους πιθανούς διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ.