Έχοντας μετατραπεί από υποστηρικτή του Αλέξη Τσίπρα –ο οποίος τον έβαλε με τα πολλά και στο ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες εθνικές εκλογές– σε διαπρύσιο κήρυκα υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος κάνει προγραφές και ζητάει… παραιτήσεις. Μάλιστα μιλώντας στο Kontra TV αναφέρθηκε στους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ, για τους οποίους υποστήριξε πως μετείχαν «σε διαβούλιο ανατροπής του Κασσελάκη».

Πρόκειται για τη Ράνια Σβίγκου και τον Γιώργο Βασιλειάδη, τη γραμματέα του κόμματος και τον αναπληρωτή της, για τους οποίους ο Ευάγγελος Αντώναρος ανέφερε ότι «υπάρχουν σ' αυτήν τη γραμματεία, με συγχωρείτε που θα το πω έτσι, άνθρωποι οι οποίοι πολιτικά δεν νομίζω ότι έχουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους. Έχω μεγάλη ένσταση για τον ρόλο, θα σας το πω εδώ υπεύθυνα και επώνυμα, των δύο γραμματέων, οι οποίοι φέρεται να μετείχαν σε διαβούλιο ανατροπής του Κασσελάκη, λίγες μέρες πριν, παραβιάζοντας ξεκάθαρα τον θεσμικό ρόλο τον οποίο έχουν».

«Καρφώνοντας» ουσιαστικά τους δύο γραμματείς τόνισε ότι «δεν μπορούν οι γραμματείς να μετέχουνε σε διαβούλια. Οι γραμματείς μετέχουν σε θεσμικούς ρόλους. Κι εφόσον οι ίδιοι δεν το έχουν διαψεύσει, εγώ θα περίμενα μέχρι χθες να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας «άνθρωποι οι οποίοι δεν εξελέγησαν ποτέ και έχουν θέσεις, αυτό εννοώ ως ιερατείο. Και δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται κάποιοι και στο Συνέδριο και να λένε ότι αν δεν γίνει αυτό που θέλουν, θα το κάνουνε Κούγκι», για να προσθέσει μάλιστα ότι «εδώ υπάρχουν άλλοι οι οποίοι δεν εξελέγησαν, οι οποίοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρουν μια φορά, σε είκοσι συνεντεύξεις, το όνομα του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο, συγκεκριμένο, εκλεγμένο».

Πάντως δεν διευκρίνισε τι εννοεί μιλώντας για «κάποιους» που δεν έχουν κάνει «πολιτικά κάτι σπουδαίο στη ζωή τους» και πώς ο ίδιος εννοεί το «σπουδαίο» στην πολιτική…