Σε μια ανάρτηση που κατακεραυνώνει τους «κουμανταδόρους», προχώρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, στους οποίους καταλογίζει ότι είχαν τον «πιο άθλιο ρόλο πριν και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίοι επίσης «έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να εκφράσουν τον κόσμο» και προτρέπει τον Στέφανο Κασσελάκη να τους «ρίξει πόρτα». Ο «κουμανταδόρος», του οποίου η δήλωση δυο ώρες πριν από την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη και που υπήρξε ο καταλύτης για να γίνει το συνέδριο... μαλλιά-κουβάρια, ήταν του Αλέξη Τσίπρα!

Το αστείο όμως, είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος «πήρε» την μεταγραφή από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και συγκεκριμένα, ενάμιση μήνα πριν από τις πρώτες κάλπες, στις εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2023! Εάν πάντως, μετά από τη φράση «για αυτό τώρα πρέπει να φάνε πόρτα», προσέθετε και τη φράση «οι μουσαφιραίοι από τον ΣΥΡΙΖΑ» -φράση που χρησιμοποιούσε συνεχώς εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, προτού τον διαγράψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης-, θα την είχε «απογειώσει» πλήρως την δήλωση. Ελπίζουμε να συμπεριληφθεί σε κάποια μελλοντική δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Για να τα λέμε όλα:

Τον πιο άθλιο ρόλο πριν και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον έπαιξαν κάποιοι κουμανταδόροι που έχουν τη ψευδαίσθηση ότι μπορούν να "εκφράσουν" τον κόσμο.

Κούνια που τους κούναγε.

Φάγανε τα μούτρα τους.

Αλλά, όπως το βλέπω, δεν θα το βάλουν κάτω.

Γι αυτό τώρα πρέπει να φάνε πόρτα.

Οριστικά.»

Δείτε το επίμαχο tweet