Δημητριάδης (ο) 1. αυτός που ευθύνεται για όλα «δεν ξέρω ποιος έκανε το λάθος με τα ραντεβού, αλλά θα το ρίξω στον Νίκο που είναι ο Δημητριάδης του γραφείου» 2. δύναμη η οποία κινεί τα νήματα της ανθρωπότητας, θεϊκή οντότητα «πάλι κακοκαιρία από αύριο... το ’χει παρακάνει αυτός ο Δημητριάδης»

Ηταν πολλοί οι συμπολίτες που νόμιζαν πως αν για κάτι ήταν σίγουρα υπεύθυνος ο Γρηγόρης ο Δημητριάδης ήταν η εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης (μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε από το πρωθυπουργικό γραφείο). Ομως τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα κι έτσι, χάρη στον Αλέξη τον Κούγια, έμαθαν ότι είναι υπεύθυνος –μαζί με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση– και για τις ήττες του Ολυμπιακού. Δυστυχώς ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιορίστηκε στα ζητήματα του θεσμικού του ρόλου και έτσι δεν ενημέρωσε το κοινό για τον σκοτεινό ρόλο του Δημητριάδη στη στήριξη του σκηνοθέτη Νόλαν εξαιτίας της οποίας έχασε τη Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας ο Γιώργος ο Λάνθιμος, στον τραυματισμό του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκόυ, Βιλντόσα, στο νέο κύμα κακοκαιρίας που θα σαρώσει τη χώρα και στη σκευωρία σε βάρος της πελάτισσας του κυρίου Κούγια, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπνωτισμός

Υπάρχει η πιθανότητα ακόμα και οι δηλώσεις του Κούγια να ήταν προϊόν της σκοτεινής επιρροής του Δημητριάδη –πιθανόν κάποιος υπνωτισμός– αφού δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν έναν παράγοντας του Ολυμπιακού να λέει «αυτά που είδα σήμερα δεν τα είδα ούτε στην εποχή της παράγκας του Θωμά Μητρόπουλου», αναφερόμενος στα χρόνια που ο Ολυμπιακός έπαιρνε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.

Αξιολογητές που αρνούνται να αξιολογηθούν

Τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας έχει εξαγγείλει η ΟΛΜΕ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Εν πρώτοις μοιάζει τρελό οι άνθρωποι που ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς τους είναι η αξιολόγηση άλλων ανθρώπων να αρνούνται να αξιολογηθούν οι ίδιοι, αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο. Δεν αποκλείεται οι καθηγητοπατέρες να έχουν τον δικαιολογημένο φόβο οι αξιολογητές τους να είναι τόσο καλοί στη δουλειά τους όσο και οι ίδιοι.

Καρφώθηκε

«Σιγά τα ωά» απεφάνθη ο συνδικαλιστής αστυνομικός Μπαλάσκας αναφερόμενος στη σούζα την οποία έκανε μοτοσικλετιστής συνάδελφός του και την οποία απολαύσαμε σε βίντεο. Πιθανόν χωρίς να το καταλαβαίνει ο αστυνομοπατέρας πρόσφερε μια καλή εξήγηση της πεισματικής άρνησης της Ελληνικής Αστυνομίας και των στελεχών της να επιβάλλουν τον ΚΟΚ: τον θεωρούν εντελώς ασήμαντο.