Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η διαρροή ενός ηχητικού και μιας φωτογραφίας με συνομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, στην οποία καταφέρεται με χυδαιότητες κατά των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα κατά των αστυνομικών που επιχειρούσαν στις πυρκαγιές και προστάτευαν ανθρώπινες ζωές. Στο ίδιο πλαίσιο ο πρώην μπασκετμπολίστας αναγκάστηκε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο instagram, στο οποίο ζητάει συγγνώμη, κατηγορεί την... κυβέρνηση και μιλάει για ακροδεξιά τρολ που φούντωσαν το ζήτημα.

Στο ίδιο βίντεο ο Νίκος Παππάς ισχυρίζεται ότι όλοι γνωρίζουν πόσο σέβεται και αναγνωρίζει τα σώματα ασφαλείας. Ωστόσο ένα βίντεο που ανάρτησε η Ομάδα Αλήθειας φαίνεται να καταρρίπτει αυτόν τον ισχυρισμό καθώς δείχνει ότι ο νέος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφερθεί και στο παρελθόν κατά των αστυνομικών και μάλιστα δημόσια σε συνέντευξη του. Το βίντεο αυτό αποδεικνύει ότι αυτή του η συμπεριφορά δεν είναι κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, καθώς αποκαλεί δίχως καμία ντροπή τους αστυνομικούς ως «μπάτσους» ενώ καταφέρεται για ακόμη μια φορά απαξιωτικά κατά των ενστόλων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων έκανε λόγο για εμμονική συμπεριφορά εναντίον των ενστόλων. Να σημειωθεί ότι ως ευρωβουλευτής δικαιούται αστυνομικής φύλαξης, οπότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε αν έχει «μπάτσους» να τον φυλάνε.

Από χθες στα social media πολλοί χρήστες δήλωναν σοκαρισμένοι από όσα ανέφερε στο ηχητικό ο Νίκος Παππάς ενώ αναρωτιόταν γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης σιωπά προκλητικά. Ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσωπικός φίλος του ευρωβουλευτή και φυσικά δεν θα τον θυσίαζε τόσο εύκολα, όπως έκανε με τη μισή διαγραφή Πολάκη, την οποία φαίνεται ότι μετάνιωσε. Διότι όμορφες οι μεγαλοστομίες για ανθρωπισμούς και άλλα αριστερά τσιτάτα, αλλά στην πράξη ο τραμπουκισμός έγινε κανονικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ΠΟΑΣΥ ζητάει την αποπομπή Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα η Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σε σημερινή της ανακοίνωση καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να αποπέμψει τον Νίκο Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι διαφορετικά συμμερίζεται τις απόψεις του για τους ένστολους. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν νομικά: «Αγαπητοί συνάδελφοι, οι ύβρεις του κ. Παππά εις βάρος του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας δεν θα μείνουν αναπάντητες και επιφυλασσόμαστε να ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό για να υπερασπιστούμε τον Έλληνα αστυνομικό και την ακεραιότητά του. Ελπίζουμε μόνο οι προπηλακισμοί του κ. Παππά να τύχουν του δέοντος χειρισμού από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και να οδηγήσουν στην αποπομπή του, εκτός αν αυτοί εκπροσωπούν τον κ. Κασσελάκη και αποτελούν επίσημες θέσεις του Κόμματος».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ομάδα Αλήθειας: