Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες μετά τις απειλές και τις ύβρεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά κατά των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και δη κατά αστυνομικών που σώζουν ζωές κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και η ένωση Αστυνομικών καταδίκασαν τη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ζήτησαν την αποπομπή του από το κόμμα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να επιλέγει τη σιωπή. Άλλωστε στον ΣΥΡΙΖΑ οι τραμπουκισμοί τύπου Πολάκη είναι πλέον κανονικότητα. 

Ωστόσο φαίνεται πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μπασκετμπολίστας όχι μόνο παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με ένα βίντεο στο Instagram απαντά για το σάλο που έχει δημιουργηθεί με... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Στο story το οποίο δημοσιοποίησε στο Instagram αντί να απαντήσει επί της ουσίας και συγκεκριμένα για τις ύβρεις, τις απειλές και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά την αστυνομικών, ο Νίκος Παππάς επιλέγει να κατηγορήσει την κυβέρνηση για... τις φωτιές. Μάλιστα την ίδια ώρα που υποστηρίζει ότι τελικά σέβεται τα σώματα ασφαλείας, παρά τα όσα έχει πει μέχρι τώρα, μιλά για ακροδεξιά τρολ και φασίστες που το έκαναν μεγάλο ζήτημα και υποτιμούν και προσβάλλουν τον ίδιο! Προφανώς αυτά τα ακροδεξιά τρολ έχουν γράψει τα απαξιωτικά stories του προς τους αστυνομικούς, τα υβριστικά μηνύματα και μιλούν στα ηχητικά γεμάτο απειλές.

Φυσικά οι πολίτες έχουν ματιά και βλέπουν, αυτιά και ακούν και φυσικά έχουν και μνήμη και γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνουν σε τραμπουκισμούς εναντίον πολιτών ή ενστόλων. Προφανώς το βίντεο του Νίκου Παππά θα ανέβηκε μετά από παρότρυνση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του ευρωβουλευτή και δεν θα ήθελε να τον αποπέμψει από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως με πικρία έκανε με τη μισή διαγραφή Πολάκη. Άλλωστε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μένει με όλο και λιγότερους συμμάχους, οπότε ο Νίκος Παππάς του είναι χρήσιμος. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τις μεγαλοστομίες για ανθρωπισμούς και άλλες αριστερές ευαισθησίες.

Ακολουθούν το ηχητικό με τις απειλές του Νίκου Παππά, η φωτογραφία της συνομιλίας καθώς και η απάντηση του:




pappas-syrfiza-e1723902669235.webp