Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί σε ένα συνονθύλευμα τραμπούκων με έναν Στέφανο Κασσελάκη να κοιτά ανήμπορος τους ψευτόμαγκες να κάνουν κουμάντο στο κόμμα είναι κάτι που πλέον δεν κρύβεται. Σε αυτό το πλαίσιο την ίδια ώρα που έχει προκληθεί μεγάλος σάλος από τη χυδαία συμπεριφορά του Νίκου Παππά κατά των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ο Παύλος Πολάκης, ο αψύς Κρητικός, ένιωσε την ανάγκη να υποστηρίξει δημόσια τον πρώην μπασκετμπολίστα.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης με μια ανάρτησή του στο Facebook παραθέτει τις εξηγήσεις του Νίκου Παππά για το περιστατικό με τις ύβρεις, τις απειλές και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά των αστυνομικών που συμμετείχαν στις διασώσεις κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην βόρεια Αττική. Ο ίδιος γράφει ότι τάσσεται υπέρ του Νίκου Παππά δίχως δεύτερη κουβέντα, θυμίζοντας μας φυσικά τη γνωστή φράση «όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Είναι δυνατόν ο Παύλος Πολάκης να μην υποστηρίξει έναν αριστερό που τραμπουκίζει και χυδαιολογεί δημόσια; Άλλωστε όλη η πολιτική παρουσία του βουλευτή από την Κρήτη στηρίζεται σε αυτή τη ψευτομαγκιά.

Η εκκωφαντική σιωπή Κασσελάκη 


Γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης και έπειτα παραθέτει την ανακοίνωση του Νίκου Παππά: «Με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ δίχως δεύτερη κουβέντα!! Ο καλός θέλει καλύτερο κι ο κακός θέλει χειρότερο, όπως έχω πει πολλές φορές!!». Εννοείται πως το καλύτερο σε όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το παίζει ευαίσθητος με τα ανθρώπινα δικαιώματα, σιωπά εκκωφαντικά, αφενός διότι θέλει να διασώσει τον φίλο του τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν ευρωβουλευτή, αφετέρου γνωρίζει ότι δεν μπορεί να τα βάλει με το σύστημα Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τις χυδαιολογίες κατά των αστυνομικών, είναι ελεύθεροι οι κύριοι Πολάκης και Παππάς να αφήσουν την αστυνομική τους συνοδεία, την οποία προφανώς δεν εκτιμούν, ώστε να επιστρέψουν σε περιπολίες προς όφελος των πολιτών και να κυκλοφορούν δίχως αστυνομική φύλαξη. 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: