Επί τέσσερα χρόνια Τσίπρας, συμβουλάτορες, συριζαϊκά ΜΜΕ, μοβόρικα trolls, χολερικές πένες και ρυπαρά δίκτυα βυσσοδομούν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ. Τελικά χρειάστηκαν δύο εκλογικά Βατερλό για να προσγειωθούν απότομα.

Μετά την ψυχρολουσία του Μαΐου πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον Αλ. Τσίπρα, αντί να... αναστοχαστούν για τα χάλια τους, αυτοί τα έβαλαν, ο καθείς με τον τρόπο του, με το λαό που ψήφισε για κυβέρνηση τη ΝΔ και για πρωθυπουργό τον Κυρ. Μητσοτάκη. Αρα δεν έφταιγαν οι ίδιοι για την εκλογική συντριβή, αλλά οι πολίτες που δεν... ήξεραν τι ψήφισαν. Εμβριθής ανάλυση, αλλά δεν είναι η πρώτη.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, Τσίπρας, συμβουλάτορες και συριζαϊκά μέσα ενημέρωσης βυσσοδομούν κατά του Κυρ. Μητσοτάκη και της «άθλιας» κυβέρνησης της ΝΔ.

Εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούν με πολλούς και δόλιους τρόπους να πείσουν τους πολίτες ότι το κόμμα του Μητσοτάκη είναι κάτι από «χούντα» και κάτι από όργανο του «Σατανά».

Εδώ και τέσσερα χρόνια δουλεύουν κάθε μέρα για να δείξουν εντός και εκτός των τειχών ότι η Ελλάδα είναι μια «αντιδημοκρατική» χώρα. Κάτι θα σας θυμίζει ο «χυδαίος» όρος περί «ορμπανοποίησης» της χώρας μας...

Εδώ και τέσσερα χρόνια ένας στρατός από μοβόρικα trolls, χολερικές πένες και ρυπαρά δίκτυα επιδίδονται σε μαζικές δολοφονίες χαρακτήρων. Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν στο θολωμένο τους μυαλό κυριαρχεί η φαντασιακή «λίστα 108» που κατασκεύασαν για ευνόητους λόγους.

Εδώ και τέσσερα χρόνια αγωνίζονται νυχθημερόν για να αποδείξουν ότι η Ελλάδα δεν είναι μια κανονική χώρα, αλλά μια χώρα που οι πολίτες της «ψάχνουν» για τροφή στους κάδους απορριμμάτων, δεν έχουν ρεύμα στα σπίτια τους και γενικώς πένονται και ζητιανεύουν στους δρόμους και στα σοκάκια. Μάλιστα όλα αυτά τα κάνανε βασικό τους θέμα στην επικοινωνιακή καμπάνια του Μαΐου. Τόσο γκρίζο και μαύρο ούτε στην κόλαση του Δάντη.

Απότομη προσγείωση

Τέλος, εδώ και τέσσερα χρόνια η ηγετική –τρομάρα της– ομάδα της Κουμουνδούρου και κάποιοι «λαμπροί» ευρωβουλευτές έβριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ το «Μαξίμου ΑΕ», τη «μαφία του Μητσοτάκη», το «παρακράτος Μητσοτάκη» και πάει λέγοντας. Ο κόσμος βέβαια εξοργιζόταν μ’ αυτές τις επικίνδυνες και αντιδημοκρατικές φαιδρότητες αλλά αυτοί απτόητοι.

Χρειάστηκαν δύο εκλογικά Βατερλό για να προσγειωθούν απότομα και όπως τους αξίζει στον κανονικό κόσμο, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία. Γιατί όπως (ειλικρινώς) έχει πει και η Αχτσιόγλου, «η κανονικότητα δεν είναι ποτέ μια ευκαιρία για την Αριστερά» ή τουλάχιστον για την Αριστερά του Τσίπρα, θα προσθέταμε εμείς.