Η λέξη παρωδία μάλλον είναι φτωχή για να περιγράψει τα όσα τραγελαφικά και γραφικά λαμβάνουν χώρα στον θαυμαστό κόσμο της αυλής του κ. Τσίπρα, μετά τον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για το δεύτερο εκλογικό Βατερλό και να παραιτηθεί, λέει κάτι μασάλια για να περνάει η ώρα και για να παραπλανήσει τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματος, προκειμένου να μη χάσει την καρέκλα του στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου. 

Βγαίνουν εξέχοντα στελέχη της ομάδας του και λένε για την ταπεινωτική ήττα μισόλογα, ασυναρτησίες και πολιτικές σαχλαμάρες και σηκώνει η πολιτική επιστήμη ψηλά τα χέρια. Και εκεί που λες δεν υπάρχει άλλος πάτος στο βαρέλι, αυτοί με μανία ξύνουν και τον πάτο. 

Αντί να σεβαστούν τη λαϊκή ετυμηγορία, λένε για τους ακροδεξιούς που μπήκαν στη Βουλή, αλλά δεν λένε κουβέντα για τη «βοήθεια» που έλαβαν από τον ΣΥΡΙΖΑ που σφύριζε κλέφτικα όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέθεταν υπομνήματα γι’ αυτά τα φασιστικά μορφώματα. Τους ακούς να μιλάνε για τους «Κασιδιάρηδες» και αυτόματα σου έρχονται στο νου τα λόγια του Τσίπρα που καλούσε τους «παραπλανημένους» φασίστες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. 

Τους ακούς, τέλος, όλους αυτούς τους γραφικούς να μιλάνε για τη «Δεξιά» του Μητσοτάκη και γελάνε ακόμη και τα τσιμέντα της Κουμουνδούρου. Μέχρι να καταλάβουν όλοι αυτοί ότι ο ηγέτης της Κεντροδεξιάς και κυρίαρχος του πολιτικού Κέντρου Κυρ. Μητσοτάκης έχει πάρει όχι μόνο το νερό του Κέντρου, αλλά και το πηγάδι μαζί, θα περάσουν πολλά χρόνια. Αν φυσικά το καταλάβουν…