Η προεκλογική αιματοχυσία στον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει περισσότερες πληγές από όσες θα ήθελαν τα πιο μετριοπαθή στελέχη του κόμματος. Όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη και χάνεται η αυτοσυγκράτηση τόσο πιο πολλά στόματα ανοίγουν και λένε πράγματα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα ήταν αδιανόητα. 

Την πρωτοφανή έλλειψη ιστορικής γνώσης που έδειξε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για «κρατίδιο» στα Κατεχόμενα επιχείρησε να δικαιλογήσει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, και αποκάλυψε ότι ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε αυτά τα θέματα όταν έγινε πρωθυπουργός. «Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας. Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας ελαφρά ανατριχίλα σε όσους συνειδητοποίησαν ξαφνικά ποιοι άνθρωποι έχουν χειριστεί κατά καιρούς το Κυπροακό.  

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πάντως, δεν δέχτηκε τα περί κούρασης που επικαλέστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και μίλησε για ελαφρότητα. Η καλύτερη δικαιολογία που βρήκε είναι ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνει γρήγορα.

Διαβάστε εδώ για το φροντιστήριο που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα

Διαβάστε εδώ για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Κασσελάκη