Μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι καλό θα είναι να δεχθούν όλοι πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος, αλλιώς «υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι», όπως είπε χαρακτηριστικά, έστειλε ο πρώην υπουργός, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Δύσκολο να "καταπιείς" ότι σε 20 μέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του», είπε ο στενός συνεργάτης του νέου προέδρου μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι», τόνισε συγκεκριμένα. «Έδειξε» δε τη βούληση να μπει τέλος στις τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση».

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης συμπλήρωσε πως η επόμενη ημέρα στο κόμμα, μετά τη χθεσινή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη και την ανάδειξή του σε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις και πως δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα. Ο νέος πρόεδρος, τόνισε ο πρώην υπουργός, «είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές. Η κοινωνία δεν του είπε να ξανακάνει τα ίδια».

Επανέλαβε ότι πρέπει να δεχθεί όλο το σύστημα πως υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, σημειώνοντας πως τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά.