Στη νικητήρια ομιλία του χθες το βράδυ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε όσους τον συνέδραμαν στη νίκη του, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον σύντροφό του, Τάιλερ, λέγοντας ότι έχει πάρα πολλά να προσφέρει στον τόπο μας. Μένει να αποσαφηνιστεί το «τι» και το «πώς» θα προσφέρει, μιας και όχι μόνο δεν έχει κάποια θεσμική ιδιότητα, αλλά ούτε καν την ελληνική υπηκοότητα.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να ασκήσει το επάγγελμά του: ως νοσοκόμος θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί σε κάποιο από τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, για τα οποία παραδοσιακά ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι είναι υποστελεχωμένα και χρειάζονται περισσότεροι νοσηλευτές. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, προκειμένου να αποδείξει ο κ. Κασσελάκης ότι πίσω από τις μεγαλοστομίες υπάρχει πράγματι ουσία. Μακάρι να τον δούμε σε κάποια εφημερία του Ευαγγελισμού για παράδειγμα.

Η δήλωση Κασσελάκη

Στέφανος Κασσελάκης: «Τάιλερ, σε ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ και θα προσφέρεις σε αυτήν τη χώρα πολλή ελπίδα και αποτελέσματα. Έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο μας και ευχαριστώ ολόψυχα που τον έχετε υποδεχτεί και αγκαλιάσει τόσο πολύ».

Δείτε το βίντεο