Ποιος είπε ότι οι εσωκομματικοί καβγάδες περιορίζονται μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ; Και στο ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει για τα καλά οι πισώπλατες μαχαιριές μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος, ωστόσο πολλές φορές οι διαμάχες μεταξύ των στελεχών γίνονται και δημόσια. Τουλάχιστον αυτό συνέβη μεταξύ του Χάρη Καστανίδη και του Ανδρέα Σπυρόπουλου πριν λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες σε αίθουσα του ∆ηµαρχείου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, που διοργάνωσε η Νοµαρχιακή Α’ Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν µεταξύ άλλων ο γραµµατέας του κόµµατος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη και ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο οποίος έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές με τα χειρότερα λόγια για τον Νίκο Ανδρουλάκη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι δύο άνδρες ξεκίνησαν δημόσια μια συζήτηση, η οποία πήρε τη μορφή άγριου καβγά, με φόντο την εσωκομματική διαμάχη για την ηγεσία του κόμματος. Δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί και τα νεύρα, με αποτέλεσμα πολλοί από τους καλεσμένους να φοβηθούν ότι ο άγριος καυγάς μπορεί να εξελιχθεί σε χειρότερο επεισόδιο, καθώς η λογομαχία ήταν ιδιαίτερα έντονη. 

Κάπως έτσι µε την παρέµβαση των πιο ψύχραιµων τα πράγµατα ηρέµησαν, με τους δύο άνδρες να αποχωρούν νωρίτερα από την εκδήλωση, προκειμένου να δώσουν τόπο στην οργή. Ωστόσο αυτό δείχνει το ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ αυτήν την περίοδο και τις παρασκηνιακές ζυμώσεις που έχουν πάρει φωτιά, με τις συμφωνίες στελεχών με τους υποψήφιους αρχηγούς να δίνουν και να παίρνουν. Το πραγματικό ερώτημα βέβαια είναι πως θα συνυπάρξουν όλα αυτά τα στελέχη την επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών.