Με ένα εγώ που δεν έχει… ουρανό ο Στέφανος της Ελλάδας περιδιαβαίνει γειτονιές, χαιρετάει όποιον βρει μπροστά του σε ένα είδος βουλευτή… Καλοχαιρέτα και δηλώνει: Ο κόσμος βασίζει τις ελπίδες του πάνω μου. Και αυτά μόλις 50 ημέρες πρόεδρος σε ένα κόμμα που καταρρέει και διαλύεται.

«Εμένα ψήφισε ο κόσμος», «εγώ αποφασίζω», «θα κερδίσω τον Μητσοτάκη», «εγώ είμαι αριστερός», «εγώ ξέρω καλύτερα αγγλικά» και ένα σωρό «εγώ» ακόμη συνθέτουν την φιλοσοφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνει μάλιστα ότι σύντομα θα γίνει κυβέρνηση.

Ενός προσώπου που θεωρεί πως οι ψήφοι που έλαβε στην εσωκομματική εκλογική μάχη μετατρέπονται σε πλειοψηφία στο σύνολο της χώρας, καθώς και ότι οι χαιρετούρες με τον κόσμο στις, με κάμερα πάντα, βόλτες του μετατρέπονται αυτομάτως στη βάση που θα τον… εκτοξεύσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού.

Αναγνωρίζει ότι χρειάζεται χρόνος, εν τούτοις δηλώνει πως αυτό θα γίνει σύντομα αφού οι πολίτες, στο σύνολο μάλιστα, στηρίζουν τις ελπίδες τους πάνω του. Για να σώσει τη χώρα, αν και δεν γνωρίζει ο ίδιος από τι και από ποιόν θα τη σώσει. Πολύ περισσότερο τη στιγμή που αδυνατεί να σώσει το ίδιο του το κόμμα.

Η κορυφαία δήλωση στην εκπομπή Live news στο mega, στο πλαίσιο δηλώσεων του κατά τη βόλτα του στην Αθήνα ήταν η παρακάτω απάντηση στο ερώτημα για το γεγονός ότι ο κόσμος τον αντιμετωπίζει σαν ρόκ στάρ.

«Μου είναι αδιάφορο» είπε για να προχωρήσει στο εξής συμπέρασμα: «. Πολιτικά σημαίνει ότι ο κόσμος βασίζει τις ελπίδες του πάνω μου κι αυτό μου δείχνει ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να προτείνω λύσεις για να κερδίσουμε τις εκλογές και να κυβερνήσουμε»

Επισήμανση: Ο προηγούμενος ρόκ στάρ του… ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε αρχηγός κόμματος του 3%, μπήκε στη Βουλή για μια τετραετία και μετά βρέθηκε εκτός, σχεδόν στα αζήτητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.