Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αριστερός. Το ξεκαθάρισε στην κυρία που τον ρώτησε έξω από τον Ευαγγελισμό το δηλώνει με κάθε ευκαιρία όπως και ότι έχει αριστερή… πολιτική. Ποιος δεν είναι αριστερός; Αυτοί που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι οποίοι κατά τον ίδιο πάντα, αντιδρούν στην άμεση δημοκρατία.

Περπατώντας στην Αθήνα χαιρετώντας κόσμο χωρίς να λέει απολύτως τίποτα που να έχει σχέση με την πολιτική ή οτιδήποτε άλλο, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στον δημοσιογράφο του Mega που τον ακολουθούσε. Και επιτέθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο την Πέτη Πέρκα –που δεν παραδίδουν την έδρα τους- για να επισημάνει με έμφαση ότι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία».

Με απλά λόγια αυτοί που αντέδρασαν στο απίστευτο δημοψήφισμα που θέλησε να επιβάλει «αυτοαποκαλούνται» αριστεροί. Δεν είναι καθαροί αριστεροί, παρά το γεγονός ότι αν υπάρχει κάποιος που αυτοαποκαλείται είναι ο ίδιος. Οι άλλοι, όπως και συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του οποίου είναι, απλά αυτοαποκαλούνται… προοδευτικοί.

Πάντως για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για την… αριστεροσύνη του έδωσε με τη γνωστή σαφήνεια που διακρίνει τον πολιτικό του λόγο και την… πλατφόρμα του.

«Η αριστερή πολιτική μου είναι ξεκάθαρη» είπε «Δεν θέλω ο Έλληνας να χρειάζεται μία άκρη να αντέξει. Δεν θέλω να χρειάζεται να κάνει μία λαμογιά, να το πω απλά, για να πάει μπροστά. Μπορούμε να γίνουμε μία σύγχρονη, σύννομη χώρα;».

Αυτά.