Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί, φυσικά, να αντισταθεί να τη σατιρίσει το κανάλι του Luben στο Youtube. Κατά συνέπεια, δημιούργησε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο, με τίτλο «Φανταστικό οικογενειακό κλίμα στην ομιλία Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ», στο οποίο σχολίασε όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος του κόμματος ενώπιον των συντρόφων του. 

Με τον ιδιαίτερο, γνωστό και μοναδικό του τρόπο, το Luben τα σχολίασε όλα: από τις φωνές που έλεγαν στον Κασσελάκη να μιλήσει πιο δυνατά γιατί δεν άκουγαν «οι πίσω», μέχρι και το «αίσχος» που του φώναξε ο Νίκος Φίλης

«Καλά ξεκίνησε αυτό»

«Συντρόφισσες και σύντροφοι χάσαμε 600.000 ψήφους στην αποχή, επειδή δεν δώσαμε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση ότι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τις ζωές του πολίτη», απεικονίζεται στην αρχή του βίντεο να λέει με στόμφο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν διακόψουν τη ροή του λόγου του σύντροφοί του που του ζητούσαν να μιλήσει πιο δυνατά, γιατί... δεν τον ακούγαν πίσω.

«Θα μιλάω πιο δυνατά», απαντάει ο Κασσελάκης, με τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα, με ένα μαγικό του μοντάζ, να σχολιάζει «καλά ξεκίνησε αυτό».

Όντως, «καλά ξεκίνησε αυτό», γιατί μετά οι ατάκες Κασσελάκη για τη φέτα, την πολιτική «Pummaro» και οι αντιδράσεις όσων βρίσκονταν στην αίθουσα και του φώναζαν «ντροπή», ο Νίκος Φίλης που ούρλιαζε «αίσχος», και άλλοι που του έλεγαν να φύγει... να πάει αλλού... στο Μαϊάμι, σε συνδυασμό με τις -μονταζιακές- παρεμβάσεις του Luben έδωσαν και πήραν, χαρίζοντας στους θεατές του 3 λεπτών και κάτι παραπάνω βίντεο ασταμάτητο γέλιο. 

Βέβαια, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικό κόμμα και μάλιστα αξιωματική αντιπολίτευση, η κατάσταση πέρα από γέλια είναι και για κλάματα...