Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει να επιδιώκει την εργαλειοποίηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ. Αφενός τη συνδέει εντέχνως με την υπόθεση Predator, αφετέρου δίνει σόου κατ' επανάληψη κατηγορώντας την κυβέρνηση στη λογική των υψηλών τόνων και του λαϊκισμού, που έχει επιλέξει ως πολιτική τακτική για τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές, παρότι μέχρι στιγμής δεν του έχει βγει, τουλάχιστον δημοσκοπικά. 

Στο πλαίσιο αυτό από την Παρασκευή στήνει ένα ακόμη σόου, παραποιώντας ακόμη και την απόφαση του ΣτΕ που, σημειωτέον, δεν έχει καθαρογραφεί. Έκλεισε ραντεβού στην ΑΔΑΕ υποστηρίζοντας πως τον ενημέρωσε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Χρήστος Ράμμος προκειμένου να συναντηθούν αλλά, όπως αποκαλύφθηκε από τη δήλωσή του, η συνάντηση είχε σκοπό να ενημερωθεί πως θα… ενημερωθεί με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες. 

«Ήρθα εδώ σήμερα, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να ζητήσω από τον κύριο Ράμμο να επιταχύνει τις διαδιασίες και με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως να κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση στην ΑΔΑΕ, ενώ μέχρι και την Κυριακή δήλωνε ότι σήμερα θα ενημερωθεί. Δεν ήξερε; Δεν είχε συζητήσει με τον Χρήστο Ράμμο με τον οποίο, όπως είπε, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή; 

Και ήξερε και γνώριζε τι θα γίνει σήμερα. Απλά έστησε ένα ακόμη σόου στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να πείσει πως είναι ένα θύμα πολιτικό. Άλλωστε στο ίδιο μοτίβο είναι συνολικά οι τοποθετήσεις. Έχει φτάσει στο σημείο να δηλώσει πως ήταν υπό παρακολούθηση ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που οι νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ έγιναν όταν ήταν απλά ευρωβουλευτής. 

Κάτι με αυτά τα σόου, κάτι με τα Τέμπη και την εργαλειοποίηση της τραγωδίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην τρίτη θέση και ψάχνεται...