Ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την υπόθεση της νόμιμης επισύνδεσης του τηλεφώνου του επιφύλαξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ο οποίος είπε ότι πάνω από όλα μπαίνει το εθνικό συμφέρον και πως αν συνέτρεχαν εθνικοί λόγοι τότε «καλώς τον παρακολουθούσαν».

Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης είπε ότι αν από την ενημέρωση που θα λάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης από την ΑΔΑΕ προκύψει ότι οι λόγοι παρακολούθησης του σχετίζονται με ζητήματα εθνικής ασφάλειας τότε ο ίδιος οφείλει να μην τους αποκαλύψει.

«Πάνω από όλα η πατρίδα και το εθνικό συμφέρον. Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι δεν πρέπει αν τους πει. Αν όμως είναι λόγοι πονηροί για να τον εκβιάσουν τότε πρέπει να το πει ότι τον παρακολουθούσαν διότι ήθελαν να βρουν κάτι για να τον εκβιάσει με πολιτικά θέματα ή οτιδήποτε», είπε ο βουλευτής Λέσβου. 

Σε ερώτηση αν ο Νίκος Ανδρουλάκης καλώς παρακολουθείτο αν επρόκειτο για το εθνικό συμφέρον, ο βουλευτής απάντησε: «Ναι. Αν ήταν για το εθνικό συμφέρον καλώς».