Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Θεοδώρα Τζάκρη και τον Γιάννη Ραγκούση για δηλώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα περί bullying στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», είπε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ η Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή χθεσινή δήλωσή του ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν είναι η μοναδική που έχει υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στη δήλωσε έσπευσε να απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης, μέσω του ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για αδιανόητη λάσπη. «Δεν θα την αφήσω ατιμώρητη για αυτή την αστειότητα. Απαιτώ και την προκαλώ να πει δημόσια τι εννοεί και να υποστεί τις συνέπειες», είπε. 

Νωρίτερα η Θεοδώρα Τζάκρη είπε ότι «όποιος θεωρεί ότι πραγματικά υφίσταται bullying, μπορεί να πάει στον Εισαγγελέα. Δεν είδα κανέναν να πηγαίνει». Υποστήριξε δε ότι εκείνος που υφίσταται το μεγαλύτερο bullying είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερο από το να σου λένε φύγε ενώ έχεις εκλεγεί», ανέφερε. «Για τα άλλα περιστατικά δεν τα γνωρίζω. Από πότε όμως είναι bullying να μας στέλνει ένας πολιτικός αρχηγός μηνύματα να λέμε καλά λόγια για αυτόν; Ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη bullying;», αναρωτήθηκε με αφορμή τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου ότι έχει υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξής της ζητούσε από την ίδια να τον εκθειάζει.