Τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον καθημερινότητα στο κόμμα, καθώς οι υποψήφιοι ανεβάζουν στροφές για τις εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού τον Οκτώβριο. Σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες ώρες διοχετεύεται ένα βίντεο από διάφορα κέντρα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο προσπαθούν να χτυπήσουν την Άννα Διαμαντοπούλου. Στο βίντεο - μονταζιέρα δείχνουν κάποιες φωτογραφίες της πρώην υπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, λες και δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και του ίδιου του Νίκου Ανδρουλάκη, στις οποίες κάθονται δίπλα δίπλα ή κάνουν χειραψίες με στελέχη της κυβέρνησης.

Στο ίδιο βίντεο κόβουν και ράβουν αποσπάσματα από παλαιότερες συνεντεύξεις της Άννας Διαμαντοπούλου, σε μια θλιβερή προσπάθεια να δείξουν ότι δεν είναι αρκετά... ΠΑΣΟΚ. Φυσικά τέτοια βίντεο μόνο αντίθετο αποτέλεσμα έχουν διότι αηδιάζουν τους πολίτες ενώ φανερώνουν τον πανικό των υπολοίπων υποψηφίων και κυρίως του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος φοβάται ότι η Άννα Διαμαντοπούλου θα τον πετάξει εκτός β' γύρου στις εσωκομματικές εκλογές. Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ νιώθει για τα καλά τα χνώτα της πρώην κοινοτικής επιτρόπου, οπότε και άρχισαν τα συντροφικά μαχαιρώματα.

Σε κάθε περίπτωση η Άννα Διαμαντοπούλου συνεχίζει απτόητη τον προεκλογικό της αγώνα, με τα ποσοστά της να ανεβαίνουν σταθερά και να αποκτά ολοένα και περισσότερα στελέχη από όλη την χώρα στο πλάι της.