Από τον Οργανωτικό τομέα  του ΠΑΣΟΚ, πέφτουν «βροχή» τις τελευταίες ώρες τα τηλέφωνα, εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκη, σε υποψήφιους βουλευτές και πολιτευτές.

Από όσα μου είπαν ορισμένοι εξ αυτών, τους ασκούνται εντονότατες πιέσεις πως «αν δεν στηρίξουν Ανδρουλάκη τότε θα βρεθούν την επόμενη μέρα στα… αζήτητα και πως ο Νίκος που διαθέτει γερή μνήμη δεν πρόκειται να τους βοηθήσει την επόμενη φορά».

Τα τηλέφωνα είναι σήμερα πυκνά κυρίως στους πολιτευτές, στους φίλους του κόμματος και στα μέλη, στους οποίους μαθαίνουμε από τις ίδιες πηγές ότι τους «ζητούν παράλληλα, εν μέσω πιέσεων, να μη στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος που έχει έδρα την πλατεία Κοτζιά (τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια…).

Φαίνεται μάλλον ότι  ο Νίκος Ανδρουλάκης νοιώθει πολύ  δίπλα  την καυτή ανάσα του Δούκα και αυτό τον έχει οδηγήσει σε έναν ανυπέρβλητο πανικό βλέποντας να καταρρέουν τα σχέδια του για την απόλυτη επικράτηση του στην ηγεσία.

«Δυστυχώς τέτοιου είδους πρακτικές προέρχονται από το παρελθόν και προσβάλλουν τον αγώνα των υποψηφίων και τον χώρο», λένε χαρακτηριστικά στελέχη του Κινήματος. Έχουν άδικο;

Άσε που ήδη έχουν αρχίσει η μουρμούρα μεταξύ των στελεχών του Κινήματος ότι «χρησιμοποιεί υπέρ του όλο τον μηχανισμό του κόμματος, ξεχνώντας ότι πλέον είναι και υποψήφιος εκτός από ένας προσωρινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ». Το σίριαλ συνεχίζεται…