Η επανεμφάνιση τουΑλέξη Τσίπρα και τα σενάρια περί επαναδραστηριοποίησής του στο πλαίσιο της «ανασύνθεσης» της Κεντροαριστεράς δεν έχουν διχάσει μόνο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν διχάσει και τα… τρολ του μαγαζιού που έχουν χωριστεί στα δύο…

Ανώνυμοι λογαριασμοί του Διαδικτύου, γνωστά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν τα ρέστα τους για το κόμμα, έχουν αρχίσει να τηρούν μια στάση πιο… ουδέτερη έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, παρότι μέχρι τις αρχές της εβδομάδας αναλάμβαναν να «συνετίσουν» όποιον έβαλλε κατά του νέου αρχηγού, αλλά και να χτυπήσουν πολιτικούς αντιπάλους.

Αίφνης, μετά την επανεμφάνιση Τσίπρα και τα όσα είπε για την Κεντροαριστερά, άρχισαν να παραπέμπουν στα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος και να επιχειρούν να δείξουν τον… σωστό δρόμο στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα μπήκαν και στην υπόγεια σύγκρουση μεταξύ του νυν και του πρώην αρχηγού για το ποιος ακολουθεί ποιον ως προς την πρόταση σύγκλισης των –αυτοαποκαλούμενων– προοδευτικών δυνάμεων.

Όλα δείχνουν πως η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον δεδομένου ότι πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη και η μάχη των… ινστιτούτων με τον Στέφανο Κασσελάκη να βρίσκεται στις ΗΠΑ για να έχει, όπως ανέφερε η Κουμουνδούρου, συναντήσεις στο πλαίσιο  της ρελάνς που επιχειρεί για την ίδρυση του δικού του ινστιτούτου.