H εσωκομματική δίνη που μαίνεται τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει και τα τρολ του διαδικτύου που υποστηρίζουν φανατικά την Κουμουνδούρου, με χαρακτηριστική την περίπτωση του λογαριασμού «Marka2!!», το timeline του οποίου γέμισε με αιχμές για την ηγεσία.

Ο εν λόγω λογαριασμός, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την «Πεν Νταλαούρα», τη «Lina», την «Areti Athanasiou» και μερικούς ακόμα στον θετικό σχολιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας μάλιστα δώσει μάχες στην εσωκομματική κούρσα για την ανάδειξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, προέβη σε μια αινιγματική ανάρτηση που δηλώνει μάλλον το τέλος εποχής της άκρατης στήριξης. Παράλληλα αναπαράγει τα λεγόμενα στελεχών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, όπως του Γιώργου Τσίπρα, που απολύθηκε προσφάτως από τον ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη, ενώ οι τελευταίες αναρτήσεις του λογαριασμού ήταν αποθεωτικές για τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τη χθεσινή ανάρτηση:

«Είναι απόλυτο δικαίωμα του @skasselakis να επιλέξει τους συνεργάτες του Είναι απόλυτο δικαίωμα του να στελεχώσει το κόμμα όπως πιστεύει καλύτερα Είναι ,όμως, σοβαρό λάθος να τραυματίζεις την αξιοπιστία σου και του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικές αφέλειες Στέφανε μην αδικείς τον εαυτό σου» αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση το τρολ «Marka2!!».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, σύμφωνα με την οποία «ο Μητσοτάκης βολεύεται με Κασσελάκη - Ανδρουλάκη».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε την ανάρτηση για τον Γιώργο Τσίπρα και την απόλυσή του: 

Με έτερη ανάρτηση ο λογαριασμός αντέδρασε σε δημοσιεύματα που σχολίαζαν τις εξελίξεις και την «απόλυσή» του από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη.

Δείτε την ανάρτηση: