Πυρά στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, κατηγορώντας τον ως τον πολιτικό αυτουργό των αποδοκιμασιών σε βάρος μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την είσοδό τους χθες στα γραφεία του κόμματος για τη συνεδρίαση του οργάνου.

«Ο πολιτικά ιθύνων νους και ο πολιτικός αυτουργός, ναι είναι ο κ. Κασελάκης και η αντίληψη που εισήγαγε στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης στο Action 24, στον απόηχο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας που επικύρωσε με 17-1 ψήφους την έκπτωση Κασσελάκη.

«Δεν υπάρχουν αυθόρμητες συγκεντρώσεις. Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα, μια έκφανση της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης. «Εύχομαι και ελπίζω ότι ζούμε τις τελευταίες τέτοιες εκδηλώσεις γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος» πρόσθεσε.

Έκανε, τέλος, λόγο για «κλίμα εχθροπάθειες, μίσους, τοξικότητας, εμφυλιοπολεμικής λογικής καθώς φτάσαμε στελέχη να προπηλακίζονται από 5-6 άτομα».