Τα απείρου κάλλους σκηνικά, η ένταση και οι μικρότητες με τα γραφεία μεταφέρθηκαν από την Κουμουνδούρου στη Βουλή όπου δεν επετράπη σε υπάλληλο να μπει στο γραφείο που ανήκε μέχρι πριν από λίγες ημέρες στον Στέφανο Κασσελάκη και πλέον χρησιμοποιεί ο Νίκος Παππάς

Το πρωί της Παρασκευής μετακλητός υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μπει στο γραφείο, αλλά τα στελέχη της ασφαλείας της Βουλής του απαγόρευσαν την είσοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή δόθηκε από τον Νίκο Παππά προκειμένου να μην μπει κανείς στον χώρο όσο ο ίδιος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.  

Η επιμονή του φρουρού να μην επιτρέψει την είσοδο στον υπάλληλο οδήγησε σε επεισόδιο μικρής έντασης το οποίο λύθηκε με παρέμβαση του ίδιου του φρούραρχου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπάλληλος εργάζεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα και δεν είναι άνθρωπος του Στέφανου Κασσελάκη.  

Συνεργάτες του Νίκου Παππά επισήμαναν ότι έγινε παρεξήγηση και ότι το όνομα του υπαλλήλου δεν μπήκε εκ παραδρομής στη λίστα των ατόμων που δόθηκε στη φρουρά της Βουλής για να τους επιτρέπεται η είσοδος στο γραφείο.