Νέες... απειλές για τη σοβαρότητα του πολιτικού βίου εκτόξευσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ήρθε για να μείνει. Άλλωστε, όπως σημειώνει, τα σχετικά μηνύματα που του λένε να μην τα παρατήσει είναι πολλά.

Πέρα, όμως, από τις προτροπές του... κόσμου να μείνει γιατί «πίστεψαν ξανά», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει ότι θα μείνει γιατί έχει δουλειά να κάνει, και συγκεκριμένα να «κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο». Και μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές του... οράματος συγκρότησης και ανασύνταξης του προοδευτικού χώρου, με τη σχετική συζήτηση να φουντώνει ακόμα περισσότερο μετά τα απογοητευτικά για τα κόμματα αποτελέσματα, ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ότι... «θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα». Παράλληλα, όμως, θα χτίζει και την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα, αλλά πλέον και η Ευρώπη, όπως σημειώνει στην ανάρτησή του.

Επιβεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τίποτα από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, συνεχίζοντας να τα ερμηνεύει κατά το δοκούν.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα που λένε,

«Μην τα παρατήσεις»

«Μη μας προδώσεις»

«Πιστέψαμε ξανά».

Σας το είπα και το εννοούσα.

Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο.

Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα - αλλά πλέον και η Ευρώπη.

Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες, που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της ΝΔ.

Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα.