Η ολιγοήμερη θητεία του Στεφάνου Κασσελάκη στον στρατό αποκτά, πέρα από lifestyle στοιχεία, μια κωμική τροπή. Όπως φαίνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο έχει όλες τις ανέσεις αλλά ζήτησε μέχρι και προσωπικό γυμναστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Political, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον διοικητή της μονάδας να βρεθεί κάποιος personal trainer για να τον γυμνάζει! Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο διοικητής απευθύνθηκε στους υπόλοιπους στρατεύσιμους και ζήτησε να μάθει αν υπάρχουν άτομα που να είναι τελειόφοιτοι του ΤΕΕΦΑ (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού). Βρέθηκαν λοιπόν 10 στρατιώτες που είχαν σπουδές γυμναστή και τους έγινε η σχετική πρόταση, αλλά κανείς εξ αυτών δεν αποδέχθηκε να το κάνει.

Οι ανέσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Φαίνεται όμως ότι τα αιτήματα και οι ανέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Στέφανος Κασσελάκης τελικά δεν κοιμάται με τους υπόλοιπους φαντάρους αλλά σε ξεχωριστό θάλαμο, με δική του τουαλέτα, δίπλα στους αξιωματικούς. Και οι VIP ανέσεις συνεχίζονται. Στον Στέφανο Κασσελάκη έχει παραχωρηθεί και γραφείο αξιωματικού, ώστε να μπορεί κάποιες ώρες να ασκεί τα καθήκοντα του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωνε... υπερήφανος που θα υπηρετούσε την πατρίδα του, ωστόσο οι μόλις 15 ημέρες θητείας (ως εκ τούτου δεν θα κρατήσει ούτε όπλο, καθώς δεν θα λάβει τη σχετική εκπαίδευση) και οι ανέσεις που απολαμβάνει, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους φαντάρους, κάνει αυτήν τη δήλωση τουλάχιστον κωμική. Μάλλον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπει τον εαυτό του ίσα και όμοια με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες που υπηρετούν τη θητεία τους.