πανικός (ο) 1. Φόβος ο οποίος είναι τόσο έντονος ώστε αυτός που τον νιώθει να οδηγείται σε παράλογες και συχνά αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις «όσο πλησιάζει η μέρα τωνεκλογών γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τον Στέφανο να κρύψει τον πανικό του» 2. προεκλογική εκστρατεία «νομίζω πως σε αυτές τις εκλογές ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερος από ποτέ»

Δεν βλέπω να γλυτώνει τόσο εύκολα

Τελικά, η παράσταση «Ο Κασσελάκης πολιτικός», η οποία ήλπιζα ότι θα τελείωνε με μπαλέτα και πυροτεχνήματα, μοιάζει να παίρνει μια πιο σκοτεινή τροπή και καθόλου δεν αποκλείεται να τελειώσει με οικονομικούς εισαγγελείς και αίθουσες δικαστηρίων. Από τη θολή σαν βαλτόνερα δημόσια δήλωση περιουσιακών στοιχείων μέχρι τις κατηγορίες του στενού συνεργάτη του Οικονόμου εναντίον πρώην συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ κι από την απροθυμία να καταθέσει εγκαίρως ένα προσωρινό πόθεν έσχες μέχρι την παράνομη συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού, η παρέμβαση της Δικαιοσύνης φαντάζει αναπόφευκτη. Κι αν ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές θα μπορούσε να είναι μια κάποιου τύπου ασπίδα, ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να τον οδηγήσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ και μακριά από όποια προστασία μπορεί να προσφέρει η θέση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι αυτή είναι η εξήγηση του ολοφάνερου πανικού του παπατζή από το Μαϊάμι που είναι τόσο κακός στο παπατζηλίκι του ώστε πάντα να είναι ολοφάνερο το πού κρύβει τον παπά.

Καταλάβατε;

Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου σωστό να λέμε ότι ο σύντροφος Κουτσούμπας είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει αγοράσει ένα καζίνο στην Κύπρο. Ο άνθρωπος απλώς είπε ό,τι λέει πάντα: τη ρωσική αλήθεια του.

Χρειάζεται επειγόντως απεξάρτηση

Ο Οικονόμου που κατήγγειλε Βαρεμένο και Χριστοδουλοπούλου είναι ένας πραγματικός ΠΑΣΟΚος. Οχι τόσο επειδή προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ (όπως πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σχεδόν σύσσωμη η εκλογική πελατεία του) όσο γιατί πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις εκλογές του 2015. Γιατί ένας πραγματικός ΠΑΣΟΚος είναι πάντα κοντά στην εξουσία χωρίς την οποία μοιάζει με αλκοολικό χωρίς το ποτό του.

Καυτό θέμα

Τρόφιμα που είχαν λήξει εδώ και ένα χρόνο, βρέθηκαν στο εργοστάσιο στο οποίο παρασκευάστηκαν τα γεύματα που κατανάλωσαν οι μαθητές, οι οποίοι στη συνέχεια παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και το οποίο κατά σατανική σύμπτωση πήρε φωτιά την επομένη των συμπτωμάτων. Ελπίζω τώρα να μην πάρουν φωτιά και τα γραφεία των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών.