Μετά από πολύ καιρό ένα ντιμπέιτ που παρακολουθούμε είχε ουσία. Ο λόγος φυσικά για το ντιμπέιτ Μπακογιάννη - Δούκα. Οι ερωτήσεις ουσιαστικές. Οι απαντήσεις όμως, ουσιαστικές επίσης, αλλά μόνο από τη μία πλευρά.

Η σιγουριά Μπακογιάννη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πόσο σίγουρος, εύστοχος και απόλυτα συγκεκριμένος και συγκροτημένος στο λόγο του είναι ο Κώστας Μπακογιάννης. Γνωρίζει όλα τα ζητήματα αλλά και τα προβλήματα της πόλης, απαντώντας ρεαλιστικά και με επιχειρήματα σε κάθε ερώτηση.

Από την άλλη πλευρά, ο Χάρης Δούκας, εμφανίζεται ανεπαρκής για την ευθύνη την οποία θα μπορούσε να επωμιστεί. Γενικότητες που θα μπορούσε να πει οποιαδήποτε, αερολογίες και καθόλου ουσιαστικές προτάσεις, χωρίς κοστολόγηση και χωρίς περιεχόμενο.

Οι κάμερες στη γειτονιά

Το τεράστιο ζήτημα της ασφάλειας τέθηκε στη συζήτηση, με τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος έχει την πλήρη εικόνα της πόλης, να δίνει μέγιστη προτεραιότητα και σημασία, λέγοντας ότι «λέμε ναι στις κάμερες», ενώ τόνισε επίσης πως ο φωτισμός είναι ένα ακόμα θέμα το οποίο πρέπει να ρυθμιστεί στον απόλυτο βαθμό.

Ο κ. Δούκας από την άλλη τόνισε ότι δεν είναι προτεραιότητά του αυτά τα ζητήματα, δίνοντας ξεκάθαρα εικόνα ότι δεν έχει καμία επαφή με την πόλη της Αθήνας...