Ο αδειούχος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και το «Ανακριτικό» της Κουμουνδούρου συνέταξαν «Κατηγορητήριο» και πού νομίζετε ότι το παρέδωσαν; Στη Νέα Δημοκρατία! Με την άδεια, παρακαλώ, του πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος, σαν να μην τρέχει τίποτα για την εννοιολογική βαρύτητα λέξης απολύτως συνδεδεμένης με τα εισαγγελικά γραφεία και μη έχουσα καμία σχέση με τα πολιτικά γραφεία.

«Ορίστε», λοιπόν, «το κατηγορητήριο», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη μαγνητοσκοπημένη αγόρευσή του ως νέος Ιαβέρης των «Αθλίων», σπεύδοντας να υποδείξει στους δικαστές πώς πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους! Διαβάζοντας μάλιστα κανείς το κατηγορητήριο οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η Δικαιοσύνη δεν έκανε σωστά τη δουλειά της, αφού αγνόησε τα πειστήρια του «εγκλήματος» που έδωσε στη δημοσιότητα το «Ανακριτικό» του ΣΥΡΙΖΑ. Το πλέον αδιάσειστο: ότι ο Κώστας Καραμανλής νυχθημερόν απεργαζόταν τη δολοφονία 57 ανθρώπων! Αυτό υποστηρίζει ο «Λαβρέντι» της Κουμουνδούρου, και εάν δεν κόπτονταν τόσο πολύ για το κράτος δικαίου στον ΣΥΡΙΖΑ, η κατακλείδα του κατηγορητηρίου θα περιλάμβανε και την ποινή: ισόβια!

Αυτή είναι η φαιά πλευρά της αντίληψης που έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Η επικίνδυνη είναι ότι, αφ’ ης στιγμής παρελήφθη ο αχταρμάς τοξικότητας και μίσους, νομιμοποιήθηκε η σαχλαμάρα.