Μία πραγματικά απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται». Σε αυτήν περιέγραψε τα φιλόδοξα όνειρα για το πολιτικό του μέλλον και εξέφρασε την άποψη ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο στις ευρωεκλογές!

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις μαζικές αποχωρήσεις στελεχών και τη μεγάλη δημοσκοπική πτώση του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι δεν ισχύει ότι έχει μικρύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι τα νέα μέλη του κόμματος έχουν αυξηθεί σημαντικά. Σύμφωνα με τον ίδιο το κόμμα έχει μεγαλώσει σημαντικά τον τελευταίο μήνα, υπάρχουν πλέον μόνο.. χαμόγελα στην Κουμουνδούρου και πιστεύει ότι θα κερδίσει τις ευρωεκλογές! Μάλιστα ο ίδιος βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά αρχίζει να ανακάμπτει και δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος Πρωθυπουργός ακόμα και αν χάσει στις ευρωεκλογές, κλείνοντας οριστικά τις φήμες για αποχώρησή του από το κόμμα. Φυσικά δεν μας είπε που ακριβώς είδε τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μας είπε τι θα συμβεί αν τον αμφισβητήσουν τα στελέχη του κόμματος που τον περιμένουν στη γωνία, όπως ο Νίκος Παππάς, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Παύλος Πολάκης, μετά από μία ήττα στις ευρωεκλογές.

Τα καρφιά στη Νέα Αριστερά

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα. Σύμφωνα με τον ίδιο η Νέα Αριστερά και όσα στελέχη έφυγαν ανήκουν στο παρελθόν ενώ ο ίδιος εκφράζει το μέλλον, κάνοντας σημαντικές τομές στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι πήρε μία θαρραλέα απόφαση να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αυτή η απόφαση του είναι ένδειξη... ταπεινοφροσύνης διότι έδωσε τη θέση του στο νέο, εννοώντας τον ίδιο.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, απάντησε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει το νόμο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ απέφυγε να απαντήσει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε το σχετικό νόμο όσο ήταν κυβέρνηση. Επιπλέον η γνωστή παρουσιάστρια του έκανε δύο δώρα, δύο κούπες για τον ίδιο και τον Τάιλερ καθώς και ένα βιβλίο για τους ηγέτες που άλλαξαν την ιστορία «για να πάρει έμπνευση.» Μάλιστα η Ναταλία Γερμανού του ευχήθηκε καλή αντοχή, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά γεμάτο μετριοφροσύνη ότι «αντοχή έχω μεγάλη, να ευχηθείτε αντοχή στους άλλους».