Όσοι εχθροί του Στέφανου Κασσελάκη, εκτός και εντός ΣΥΡΙΖΑ, εύχονται να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος μετά τη διαφαινόμενη συντριβή του στις προσεχείς ευρωεκλογές, μάλλον θα διαψευστούν. Διότι ο νέος Πρόεδρος φαίνεται ότι κάνει κινήσεις που υποδεικνύουν ότι ήρθε για να μείνει. 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του αγόρασαν ένα ακριβό ακίνητο - πού αλλού; - στο Κολωνάκι, προκειμένου να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα. Μάλιστα η μόνιμη μετακόμισή τους στην νέα κατοικία θα γίνει από τον Μάρτιο καθώς ο νέος Πρόεδρος θέλει πρώτα να ξεμπερδεύει με το συνέδριο του κόμματος αλλά και με τα ταξίδια του στις ΗΠΑ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι η μόνιμη εγκατάσταση στην νέα οικία να γίνει αμέσως μετά την εκπλήρωση της 20ήμερης στρατιωτικής του θητείας τον Μάρτιο.

Την είδηση της αγοράς άρχισαν να την μαθαίνουν και στα αριστερά στέκια, σχολιάζοντας δηκτικά ότι ο αρχηγός του μεγαλύτερου αριστερού κόμματος στη χώρα θα είναι μόνιμος κάτοικος Κολωνακίου και μάλιστα σε μία αρκετά ακριβή κατοικία. Ίσως γίνει και γείτονας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η είδηση μάλιστα δυσαρέστησε τους εχθρούς του εντός κόμματος που στοιχηματίζουν ότι μετά τις ευρωεκλογές ο νέος Πρόεδρος θα επιστρέψει οριστικά στις ΗΠΑ, αφήνοντας τους χώρο για διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.