Η απελπισία από τη δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί τον Στέφανο Κασσελάκη στα χνάρια του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο επεισόδιο αποτελεί η επίσκεψη του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε καταυλισμό Ρομά στην Αχαΐα, προσπαθώντας να οικοδομήσει το αριστερό του προφίλ.


Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε τον καταυλισμό των Ρομά στα Σαγαίικα Αχαΐας, βγάζοντας selfies με μικρούς και μεγάλους ενώ άκουσε και κλαρίνο από κάτοικο του καταυλισμού. Προφανώς οι συνεργάτες του στην Κουμουνδούρου θα ενημέρωσαν τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τώρα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ότι οι καταυλισμοί Ρομά είναι προνομιακός εκλογικός χώρος του κόμματος, καθώς στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από το μέσο όρο της επικράτειας. Όλοι έχουν δει άλλωστε φωτογραφίες από εκλογικές συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα με πλήθος Ρομά να κουνάνε τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, γεμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προεκλογικές ομιλίες του πρώην Πρωθυπουργού.


Ωστόσο οι επιτελείς της Κουμουνδούρου θα αποκάλυψαν στον Στέφανο Κασσελάκη και κάτι ακόμη: ότι σύνδεσμος ανάμεσα στο κόμμα και τις κοινότητες Ρομά αποτελούσαν κυρίως τα στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησαν την Νέα Αριστερά. Οπότε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διασφαλίσει ότι κρατά δίπλα του το εκλογικό κοινό του κόμματος. Επιπλέον αν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου θεωρούν ότι με κάτι τέτοιες ενέργειες ο νέος Πρόεδρος οικοδομεί το αριστερό του προφίλ, τότε κάνουν ακριβώς τα ίδια λάθη με αυτά που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. 


Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσιοποίησε την επίσκεψή του στο «X» με ένα βίντεο, αναφέροντας ότι είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγος που επισκέπτεται τον καταυλισμό Ρομά, λές και αυτό αποτελεί κάποιο πολιτικό κατόρθωμα ενώ υποστήριξε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι Ρομά είναι η Ελλάδα και όχι κάποια κουκίδα εκτός χάρτη.


Ακολουθεί η ανάρτησή του Στέφανου Κασσελάκη: