Καλεσμένος σε μια από τις αγαπημένες του lifestyle εκπομπές ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πλέον δεν φέρεται σχεδόν καθόλου σαν πολιτικό πρόσωπο αλλά σαν περιφερόμενος celebrity της τηλεόρασης και των social media. Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μας είπε ότι στις 15 ημέρες θητείας του έκανε και... αγγαρείες.

Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, ρώτησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αν έκανε αγγαρεία μέσα στον στρατό. Ο ίδιος εκείνη τη στιγμή χαμογέλασε πλατιά και γεμάτος περηφάνια για τις... 15 ημέρες θητείας, δήλωσε: «Ναι έκανα και αγγαρεία. Μαγειρεία, Λάντζα, ναι βέβαια». Ερώτημα φυσικά τίθεται για το πότε ακριβώς πρόλαβε να κάνει αγγαρεία σε 15 ημέρες θητείας (όταν οι περισσότεροι φαντάροι υπηρετούν ένα χρόνο), καθώς σε αυτές τις ελάχιστες ημέρες του επέτρεψαν να έχει δικό του δωμάτιο, δικό του γραφείο ώστε να εκτελεί τα χρέη του ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ενώ έκανε διαρκώς αναρτήσεις και βίντεο στα social media. Προφανώς και κάποιος πρέπει επιτέλους να προστατεύσει τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος εκτίθεται διαρκώς επικοινωνιακά, θεωρώντας ότι έτσι θα κερδίσει ένα απολιτικ κοινό.

Μεταξύ άλλων δήλωσε χαρούμενος που ήρθε σε επαφή με άλλους φαντάρους ενώ δήλωσε ότι η θητεία έχει οφέλη στην κοινωνία, ωστόσο πρέπει να έχει πιο... κοινωνικό ρόλο ενώ θα κάνει πρόταση να αυξηθεί το ποσό αποζημίωσης για τους φαντάρους. Φυσικά στην ερώτηση αν τώρα δηλώνει έτοιμος να γίνει Πρωθυπουργός, απάντησε αφοπλιστικά: «Εννοείται!». Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η δεύτερη θέση αλλά... η ανατροπή. Εμείς να του ευχηθούμε και καλά μυαλά τώρα ως πολίτης, διότι θα τα χρειαστεί.