Τι να μεσολάβησε άραγε και οι σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα διανύουν έναν δεύτερο (ίσως;)... μήνα του μέλιτος. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος -κάνοντας μάλιστα ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», στον Alpha, όπου ήταν προσκεκλημένος- ο Αλέξης Τσίπρας τον πήρε τηλέφωνο να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του και την ορκωμοσία του στον Στρατό και οι σχέσεις τους είναι καλύτερα από ποτέ, καλύτερα δεν γίνεται. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Μαζί με τους «συντρόφους» φαντάρους στη μονάδα πήραν τον Αλέξη τηλέφωνο για να μιλήσουν όλοι μαζί. Και ο Αλέξης χάρηκε πολύ με το αναπάντεχο τηλεφώνημα. Γι' αυτό... καλύτερα δεν γίνεται.

Χείμαρρος, όχι απαραίτητα με γάργαρο νερό, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε... από λίγο για όλους και για όλα. Και για τον Αλέξη, και για τον Νίκο, και για τον Μητσοτάκη, και για τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, και για τον ΣΥΡΙΖΑ, και για τον Τάιλερ, αλλά και για τη διακυβέρνηση και το  «αμερικάνικο όνειρο». Και μην πιστέψει κανείς ότι έθεσε προτεραιότητα στα θέματα. 

Επέμεινε στο αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες, με διεθνείς παρατηρητές, καταγγέλοντας και πάλι ότι δεν διασφαλίζεται -για πρώτη φορά μάλιστα από τη Μεταπολίτευση- το αδιάβλητο των εκλογών, υπενθυμίζοντας τη διαρροή των email και την υπόθεση Ασημακοπούλου. Επανέλαβε τα περί συγκάλυψης στην τραγωδία των Τεμπών, ήταν αυστηρός με τους βουλευτές που χειροκρότησαν τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή και κυρίως με αυτόν που... τους κουνούσε ρυθμικά τα χέρια, μιλούσε μόνο για προπαγάνδα της κυβέρνησης (οι εξαγγελίες, οι δεσμεύσεις, οι ανακοινώσεις μάλλον δεν ταιριάζουν στο δικό του ελληνοαμερικανικό λεξιλόγιο) και προέβλεψε... «γερό χαστούκι» -για τους άλλους ασφαλώς, όχι για τον ίδιο- στις ευρωεκλογές.

Και κάπου εκεί μίλησε και για τον γάμο του με τον Τάιλερ που θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα του, σε πολύ -μα πολύ- στενό κύκλο, αλλά και για το σπίτι που αγόρασαν και θα μείνουν στο Κολωνάκι, σε 2-3 μήνες όταν θα είναι έτοιμο. Αποκάλυψε επίσης ότι «και ο ίδιος και ο Τάιλερ έχουν κουραστεί από την έλλειψη της ιδιωτικότητας», αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί αν... «σώσεις το παιδί (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχει ελπίδα». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για τον Νίκο - τον Νίκο Ανδρουλάκη, και τι είπε; Του είναι «αδιάφορο αν εκμεταλλεύτηκε το κενό της απουσίας του στον Στρατό και... βγήκε μπροστά με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας».

Μίλησε και για το «αμερικανικό όνειρο», να μπορεί να διαπρέψει ένα ελληνόπουλο στον τόπο του, κόντρα ενδεχομένως στο ελληνικό όνειρο να μπορεί ένας Έλληνας να διαπρέψει στην Αμερική!

Πάντως, μέσα σε όλα αυτά τα ολίγον από όλα δήλωσε έτοιμος να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.