Απολαυστική ήταν η περιγραφή που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την ολιγοήμερη θητεία του Στεφάνου Κασσελάκη στον στρατό. Ο υπουργός Υγείας μάλιστα σχολίασε ότι η εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξευτέλισε τις ένοπλες δυνάμεις. 

Πιο συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και εκεί μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το τέλος της... δεκαπενθήμερης στρατιωτικής θητείας του Στεφάνου Κασσελάκη καθώς και το πάρτυ που έκανε μετά για την απόλυσή του. Ο υπουργός Υγείας με το χαρακτηριστικό του ύφος σχολίασε τα επικοινωνιακά τερτίπια του Κασσελάκη στον στρατό: «Σε κάθε περίπτωση αυτή η ιδέα τώρα του Κασσελάκη που ήθελε να βγάλει μια εικόνα ότι είναι ξαφνικά ο Ράμπο, και έβγαζε παντού τις φωτογραφίες με τον μπερέ είναι κωμωδία». Μάλιστα σύμφωνα με τον υπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του εξευτέλισε το στράτευμα ενώ είδε τη θητεία του ως ακόμη ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Σημείωσε σχετικά: «Εγώ στη θέση του θα έλεγα, παιδιά πάω στρατό επειδή το λέει ο νόμος, ναι 20 ημέρες. 20 ημέρες εξαφανίζομαι, είναι μόλις 20 ημέρες, όχι 2 χρόνια. 20 ημέρες στο πόστο μου είναι ο Φάμελλος. Εγώ δεν κάνω δήλωση αυτές τις 20 ημέρες από σεβασμό στις ένοπλες δυνάμεις και στη στολή του Έλληνα στρατιώτη για την οποία έχουν χυθεί τόνοι αίματος. Αυτός κάθε μέρα TikTok, βίντεο, φωτογραφίες, φωτορεπόρτερ, αναρτήσεις, πως έκανε παρέλαση, πως έφαγε, πως έκανε την τούρτα».

Στον στρατό ήταν όλη μέρα στο κινητό 


Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε εύστοχα το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στη μόλις 15 ημερών θητεία ήταν όλη την ημέρα στο κινητό και έκανε δηλώσεις, αναρτήσεις και βίντεο, κάτι το οποίο υποτίθεται απαγορεύεται. Μάλιστα αναρωτήθηκε πως γίνεται να δηλώνει περήφανος για μια θητεία μόλις 15 ημερών ενώ ήταν όλη την ημέρα στο κινητό για επικοινωνιακά τεχνάσματα. Ο ίδιος τόνισε: «Όταν τον βλέπω να μας λέει πόση θητεία έκανε. Πήγε μόλις για 20 ημέρες, έτσι λέει ο νόμος αλλά θα μπορούσε να μην την εξαγοράσει. Σε κάθε περίπτωση την εξαγοράζει, ωραία. Ήταν όλη την ημέρα στο κινητό και έκανε δηλώσεις. Στο στρατό υποτίθεται δεν μπορείς να βάλεις το κινητό μέσα. Δεν λέω ότι δεν το παίρνουν. Το παίρνουν αλλά παράνομα. Αλλά να κάνεις και TikTok μέσα στην μονάδα, ε αυτό δεν έχει ξαναγίνει». Επιπλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης καταπάτησε το σεβασμό που του έδειξε η ελληνική κυβέρνηση, η οποία του είπε ότι αφού είναι αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ας του δείξουμε ένα σεβαστό για τη θέση του. Και αυτός κατέληξε με τη στάση του, σύμφωνα πάντα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, να εξευτελίζει τον στρατό. Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε το σχόλιο του γελώντας, αναφέροντας με το χαρακτηριστικό του ύφος: «Τώρα του κάνανε και γιορτή επειδή απολύθηκε μετά από 20 ημέρες; Έλα Χριστέ και Παναγία!»