Ο Στέφανος Κασσελάκης αν και αρχικά είχε υποσχεθεί ότι θα δημοσιεύσει το πόθεν έσχες του πολύ πριν τις ευρωεκλογές, έπειτα έκανε δεύτερες σκέψεις λέγοντας ότι μπορεί να το δημοσιεύσει έως τις 30/6. Ωστόσο η πίεση που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, τον ανάγκασαν να ανακοινώσει άρον άρον ότι θα μιλήσει για την περιουσία και το πόθεν έσχες του σε... προεκλογική συγκέντρωση τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. 

Θα είναι πρωτοφανές ένας πολιτικός να μιλά σε προεκλογική συγκέντρωση για την περιουσία του. Πόσο μάλλον ο πρόεδρος της ριζοσπαστικής αριστεράς να μιλά για τις υπέρογκες καταθέσεις, τα ακίνητά του και την εργασία του στην Goldman Sachs. Προφανώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γλύτωσε όσο χρόνο μπορεί για να σώσει ο, τι σώζεται από το πόθεν έσχες του. 

Έτσι σε μια ανάρτηση γεμάτο κατηγορίες κατά της κυβέρνησης, ανακοίνωσε ότι θα μιλήσει για την περιουσία του. Σε αυτήν την ανάρτηση φυσικά και δεν λείπει η αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών, όπου ο Κασσελάκης έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο, θεωρώντας ότι μπορεί να κερδίσει ψήφους πάνω σε τραγωδίες και θύματα. Επίσης διαδίδει και fake news για την ακρίβεια, μιλώντας για ακρίβεια Μητσοτάκη, άσχετα αν τον Μάιο ο πληθωρισμός στην Ελλάδα ήταν κάτω του μέσο όρου της ευρωζώνης. Συγχωρείται βέβαια διότι το φόρτε του δεν είναι η πολιτική αλλά τα μπουζούκια, το lifestyle και οι δεξιώσεις με εφοπλιστές. 

Ακολουθεί η ανάρτηση Κασσελάκη: